Fotografija koje je mnoge razočarala: Dženifer Aniston skliznula u neukus i bahatost (foto)

Fotografija koje je mnoge razočarala: Dženifer Aniston skliznula u neukus i bahatost (foto)

Autor: | 25/10/2016

0

Miljenica Amerike, kako su mediji tepali Dženifer Aniston, danas je napravila velik gaf, koji bi po svojoj neodmerenosti moga maltene da parira nekoj hvalisavoj starleti.

Ova 47-godišnja glumica objavila je fotografiju na kojoj u privatnom avionu pozira sa nekoliko svežnjeva novčanica, što se nimalo nije dopalo njenim obožavateljkama.

- Ono kad u novčaniku pronađeš novac za koji nisi ni znao da je tamo - napisala je glumica pored fotografije na Instagramu, na kojoj pozira s novcem.

Ona je, očigledno, mislila da je ova fotografija simpatična i smešna, i sigurno je računala na pozitivne reakcije i komentare, ali se dogodilo suprotno.

"Patetična fotografija", "Ovo je malo degutantno", "Voziš se u privatnom avionu i sad si to kao slučajno našla, baš jadno", "Znaš li koliko je gladne dece u svetu, to nije malo para", "Mora da je reč o velikom novčaniku", "Ovo je vrlo nisko i egoistično od tebe. Stidi se", samo su neki od brojnih negativnih komentara koje su joj ostavili očigledno veoma razočarani obožavaoci.

Većina je rekla da je Dženifer bahata, objasnili joj da bi samo deo dolara koje drži u ruci rešio neke njihove probleme i poručili su joj da se više ne hvali takvim fotkama.

Dženifer su mnogi sažaljevali nakon razvoda od Breda Pita koji ju je ostavio zbog Anđeline Džoli, i gotovo su svi bili na njenoj strani. Ipak, sva ljubav prema ljubimici Amerike mogla bi da nestane nakon ove fotografije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Pročitajte još