Očajna Rijana traži nestalu prijateljicu preko društvenih mreža (video)

Očajna Rijana traži nestalu prijateljicu preko društvenih mreža (video)

Autor: | 25/10/2016

0

Rijana je svoje brojne pratitelje i pratioce na društvenim mrežama pozvala da policiji pomognu da pronađe njenu bivšu plesačicu i prijateljicu Širlen Kvigli koja je posljednji put viđena kako ulazi u autobus.

Iako se svakodnevno čuje sa svojim ocem, Širlen od prošlog vikenda ne odgovara na pozive.

- Čuju se svakog dana. Otac se zabrinuo za nju jer mu od nedelje ne uzvraća pozive - kažu Širlenini prijatelji.

On je nestanak prijavio policiji, a u potragu se uključila i Rijana. Pjevačica je očajna jer joj je nestala jedna od najboljih prijateljica, a bila joj je i plesačica na turneji.

Osim Rijane, apel za pomoć na društvenim mrežama objavile su i pevačice Meri Džej Blajdž i Misi Eliot.

- Ova predivna duša i moja bivša plesačica je nestala. Srce me boli kada zamislim kako je onima koji je vole - napisala je Rijana na Instagramu i poručila svima koji nešto znaju o Širlen ga jave lokalnoj policijskoj upravi.

Kako prenosi portal televizije NBC otac plesačice policiji je otkrio da je Širlen neposredno pre nestanka poslala svojoj prijateljici veoma neobičnu poruku koja je između ostalog sadržala i jednu rečenicu koja dodatno unosi nemir:

- Spremi se, uskoro će se to dogoditi i treba da me zameniš.

Širlenin mobilni telefon je pronađen u salonu za venčanice u Njujorku, a poslednji put je viđena kako ulazi u autobus u nedelju u jedan sat posle ponoći. Živela je sama u Nju Džersiju, a njena igračka karijera je procvetala nakon što se pojavila u spotu za pesmu "Crazy In Love" koji je Bijonse objavila 2003. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: rijana