Lejdi Gaga: Ne bih bila srećna ukoliko moj bivši nađe drugu

Lejdi Gaga: Ne bih bila srećna ukoliko moj bivši nađe drugu

Autor: | 26/10/2016

0

Lejdi Gaga po svemu sudeći ima materijal za još jedan srceparajući album jer  se pojavila vest da njen bivši verenik Tejlor Kini ima novu ljubav - medicinsku radnicu Alanu Diđovani.

Ova, kako se ispostavilo, za Gagu vrlo potresna vest pojavila se samo dva dana nakon što je popularna pevačica rekla da i dalje voli Tejlora, skojim je raskinula u julu, nakon pet godina veze.

Ipak, Gaga ne namerava da odustane od borbe, i kaže da joj ne pada na pamet da nakon ovog saznanja postane neutešna usedelica.

Na gostovanju u emisiji Haurada Sterna ona je otvoreno rekla da još ništa nije gotovo.

- Volimo jedno drugo i to je jednostavno tako. Radi se zapravo o nekim promenama u životu, mi svi prolazimo kroz razne faze i fokusirani smo na različite stvari. Zapravo, ja sam veoma bliska sa Tejlorom. On je bio moj ljubavnik i prijatelj veoma dugo - rekla je Gaga, a prenosi "The Sun".

Ona je priznala i da uopšte ne bi bila srećna ukoliko bi Tejlor počeo da viđa drugu. Ipak, neće se, kako je rekla, mešati u vezu između Tejlora i Alane, za koju neki neimenovani izvori kažu da je u Gaginog bivšeg "zaljubljena do ušiju".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: lejdi gaga