Nove, strašne optužbe na račun Majkla Džeksona

Nove, strašne optužbe na račun Majkla Džeksona

Autor: | 26/10/2016

0

Sedam godina nakon smrti kralja popa Majkla Džeksona jedna žena tvrdi da ju je on seksualno zlostavljao i isplatio joj 900.000 dolara da tu tajnu zadrži za sebe.

Ono što je posebno strašno je da se sve to, kako tvrdi žrtva, dogodilo pre 30 godina, kada je ona imala samo 12 godina.

Kao dokaz za svoje tvrdnje priložila je ljubavna pisma koja joj je navodno napisao Majkl lično.

- Tvoja fotografija za Dan zaljubljenih je veoma originalna i slatka. Volim te mnogo, i što više pričam s tobom, moja ljubav prema tebi je sve veća. Potpuno sam lud za tobom - stoji u pismu potpisanim sa  M. J.

Anonimna žena podnela je i tužbu protiv pokojnog muzičara, a u njoj tvrdi da je Majkl počeo da je zlostavlja 1986. godine. Tada je ona s majkom prvi put posetila njegov ranč "Neverland". U jednom od pisama koja joj je navodno Majkl napisao, on joj zamera što ne zna da igrat "Monopol".

- Ali nema veze zbog toga, mnogo te volim i mnogo mi nedostaješ. S ljubavlju, Majkl - piše u jednom od pisama, a prenosi portal ABC News.

Osim pisama ona je pokazala i čekove i potvrde iz banke koje navodi kao dokaze da joj je plaćao da bi ćutala. Tvrdi da ju je jednom odveo u svoju posebnu sobu, gde ju je dirao po intimnim delovima tela i ljubio je u usta. Ona je prva žena koja je optužila Majkla Džeksona za zlostavljanje, a obrazloženje njenog advokata prilično je bizarno.

- Moja klijentkinja je sredinom osamdesetih godina ličila na dečaka, pa mislim da je Majkl mislio da se udvara dečaku - rekao je advokat Vins Finaldi.

S druge strane advokat Majklove porodice kratko je rekao da je ovo samo još jedan pokušaj anonimaca da dođu do, kako je rekao, "dobitka na lutriji".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: majkl džekson