Proširuje se istraga protiv Breda Pita zbog zlostavljanja sina Medoksa?

Proširuje se istraga protiv Breda Pita zbog zlostavljanja sina Medoksa?

Autor: | 26/10/2016

0

Američki mediji javljaju da su vlasti na informativne razgovore pozvali osoblje koje je radilo na letu tokom kog se, u privatnom avionu, desio incident u kome je Bred Pit navodno maltretirao svog sina Medoksa.

I ne samo to, pojavile su se informacije da su na razgovore pozvani i prijatelji Breda i Anđeline Džoli, a sve s ciljem da se utvrdi da li je sličnih incidenata bilo i u prošlosti.

Socijalna služba na razgovor je zvala i Anđelinu, iako se Aona predomislila i ne želi da Bred bude krivično gonjen zbog pomenutog incidenta u njihovom privatnom avionu.

Ipak, vlasti za to ne haju, pa ispituju sve one koji bi mogli da potvrde ili opovrgnu da je Bred vikao i da je zamalo nasrnuo na svog sina.

Kako piše portal TMZ, socijalna služba iz Los Anđelesa je Anđelinu pozvala na razgovor u želji da utvrdi da li je sličnih situacija, u kojima se Bred agresivno ponašao, bilo i ranije.

Par se navodno, jednom prilikom, žestoko posvađao, a tu su bila prisutna i njihova deca. Prošle nedelje Bred je video decu, a izvori tvrde da je susret kratko trajao jer Medoks nije ni po koju cenu da vidi oca, a neimenovani izvor za pomenuti portal tvrdi da se i slavnog glumca "plaše i ostala deca".

Bred i Anđelina su u vezi su bili 10, a u braku dve godine. Glumica mu je navodno i ranije pretila da će ga ostaviti, ali Bred nije verovao da će to zaista i učiniti. Papire za razvod Anđelina je predala pre mesec dana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Bred Pit

Pročitajte još