Sindi Kraford kao buntovna pankerka (foto)

Sindi Kraford kao buntovna pankerka (foto)

Autor: | 31/10/2016

0

Bivši top model Sindi Kraford, žena koju i danas mnogi smatraju jednom od najlepših na svetu, na čijoj joj liniji zavide i puno mlađe koleginice, uživa u skladnom porodičnom životu.

Premda su joj deca tinejdžeri, nije im bez veze da se zajedno sa roditeljima pojave u javnosti, pa čak ni da se zajedno sa njima provode.

Ovog puta iskoristili su jedan od najvažnijih američkih praznika, Noć veštica, da naprave jedan zajednički, porodični kostim.

Poput buntovnih pankera koji su vladali muzičkom scenom 70-ih godina prošlog veka, Sindi i porodica stigli su na tradicionalnu žurku u Los Anđelesu, koja je održana u petak. Porodica se pojavila  u punom sastavu i stajlingom je oduševila i zasenila sve ostale zvanice.

Danas pedesetogodišnja Sindi majka je dvoje dece koje je dobila u braku s biznismenom Randeom Gerberom, s kojim je 18 godina u skladnom braku.

Ćerka Kaja neverovatno liči na majku, pa je već krenula njenim manekenskim stopama. Pre tri godine snimila je kampanju za modnu kuću "Versaće", a Sindi je tada izjavila da će pomno pratiti svaki njen korak u modnoj industriji jer zna o kakvoj se industriji radi.

Bivša slavna manekenka majka je i 16 godina starog Prislija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: sindi kraford