Korak napred: Bredli Kuper i Irina šajk razmišljaju o braku i deci!

Korak napred: Bredli Kuper i Irina šajk razmišljaju o braku i deci!

Autor: | 01/11/2016

0

Skriveni od očiju javnosti, Bredli Kuper i Irina Šajk ne postuju previše zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, niti se pojavljuju na crvenom tepihu, ali ljubav između njih ne jenjava, već ide korak dalje!

Kako piše E!News par je sasvim dobro i žele da svoju vezu prenesu na drugi, bračni nivo:.

- Njih dvoje su zaista presrećni kada su zajedno - ispričao je izvor blizak paru - Razgovarali su o braku i o deci.

Par je takođe razmatrao mali odmor u toku praznika koji predstoje. A pošto je Noć veštica za nama, nije rano za planiranje nekog zimskog odmora.

- Oni planiraju da odu na neko tropsko mesto za praznike, zajedno sa svojim porodicama i bliskim prijateljima. Jer, Irina i Bred vole da žive svoj privatan život daleko od javnosti.

Pre nego što bilo kakav odmor započne, Bredli radi na rimejku filma "Zvezda je rođena", koji snima zajedno sa neponovljivom Lejdi Gagom. Ovo će biti i njegov režiserski debi.

Što se tiče Irine, supermodel nastavlja sa svojom karijerom u modelingu, a verovatno ćemo je videti i na Victoria's Secret Fashion šouu.

- Bredli izuzetno podržava Irinu u njenoj karijeri i poslu. A njih dvoje su nedavno i ozbiljno razgovarali o budućnosti svoje veze. - ispričao je izvor za E!News.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash

Pročitajte još