Princ Hari upoznao svoju devojku sa ocem, veridba je sledeći korak

Princ Hari upoznao svoju devojku sa ocem, veridba je sledeći korak

Autor: | 02/11/2016

0

Princ Hari je izgleda veoma ozbiljan što se tiče njegove veze sa glumicom Megan Markl, tako da je veridba mogla da se desi u bliskoj budućnosti.

- Veridba je vrlo moguća - prijatelj kraljevske porodice je otkrio za People - to je jedna od mogućnosti, a sve je vrlo ozbiljno tako da ćemo videti.

Princ i zvezda serije Suits, su u ozbiljnoj vezi već dva meseca, potvrdio je još jedan izvor. Sve se dešava vrlo brzo, u stvari, Hari je već predstavio Megan svom ocu, princu Čarlsu!

- Hari je vrlo ozbiljan u svojim namerama prema Megan, a i ona takođe ima isti takav stav - rekao je jedan od bliskih prijatelja princa i napomenuo - To je sve sjajno. Njih dvoje imaju toliko toga zajedničkog, siguran sam da će njihova veza biti vrlo dobra.

Megan je diplomirala na Northwestern Univerzitetu, osnivač je sajta  The Tig, za bogatiji i inspirativniji život, na Instagramu je za ovih par meseci postavila par zanimljivih fotografija koje navode na zaključak - kao što je i ova gde su dve banane u zagrljaju uz reči i poljupce - Lepo spavaj - napisala je ona.

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 31, 2016 at 7:19pm PDT

- Hari je veoma romantičan - rekla je kraljevska istorčarka Ingrid Sjuard.

- On je tip muškarca koji šalje cveće. On zaista nosi svoje srce na dlanu - rekla je ona.

Princ Hari: Žao mi je što nisam govorio kako mi je bilo kada sam izgubio majku (video)

Prinčevska kancelarija za odnose sa javnošću  je rekla da oni ne komentarišu stvari koje su privatne prirode, dok je PR gospođice Markl bio nedostupan za izjave, piše People.

Ipak, Harijevi bliski prijatelji kažu da princa treba ostaviti na miru :

- Ljudi treba da ga puste da ide svojim putem i da vide šta će se desiti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty