Još jedna žrtva pljačke: Otpušten glavni telohranitelj Kim Kardašijan

Još jedna žrtva pljačke: Otpušten glavni telohranitelj Kim Kardašijan

Autor: | 04/11/2016

0

Paskal Duver je bio telohranitelj Kim Kardašijan od 2012. godine i verno ju je pratio tokom većine njenih pojavljivanja u javnosti, ali izgleda da je njihovoj saradnji sada došao kraj.

Kim i njen suprug Kanje Vest su, po svemu sudeći, otpustili Paskala, a sve zbog  velikih propusta u obezbeđenju zbog kojih se najpoznatija svetska starleta prošlog meseca našla na nišanu pljačkaša u Parizu.

Kako je neimenovani izvor rekao za "Entertainment Weekly", Paskala je, zajedno sa još dvojicom radnika obezbeđenja, otpusti Kanje lično.

- Situacija je izuzetno teška, Kim i Kanje vole Paskala, ali jednostavno više ne mogu da rizikuju - kaže izvor.

Paskal je bio u obezbeđenju Kim u Parizu, ali je u trenutku pljačke bio sa njenim sestrama Kortni i Kendal, a u apartman Kim Kardašijan se vratio svega nekoliko minuta nakon što su pljačkaši pobegli.

Nakon pljačke Paskal se javno obratio lopovima: "Imamo dojave i naćićemo vas. To vam ja obećavam. Kačite se sa pogrešnim ljudima".

Ipak, mnogi su upravo njega optužili za pljačku, sumnjajući da je to bio "posao iznutra", a veliki broj fanova Kim Kardašijan mu je zamerio što u vreme pljačke nije bio sa njom.

"US Weekly", međutim, piše da se ovde ne radi ni o kakvom ličnom obračunu, već da su Kim i Kanje rešili da kompletno remontuju svoje obezbeđenje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: kim kardašijan

Pročitajte još

Najnovije vesti