Predbračni ugovor ili biznis plan? Evo šta je Maraja Keri ispustila iz ruku

Predbračni ugovor ili biznis plan? Evo šta je Maraja Keri ispustila iz ruku

Autor: | 05/11/2016

0

Pojavili su se detalji nacrta predbračnog ugovora koji je trebalo da potpišu Maraja Keri i Džejms Paker, i oni otkrivaju da je australijski milijarder za slavnu pevačicu pripremao pozamašnu nadoknadu u slučaju razvoda braka.

Međutim, isti nacrt, pun neverovatno detaljnih zahteva, otkriva i da bi Maraja svojim potpisom pristala da bude u strogo kontrolisanom braku, pa je možda i bolje za nju što od svega neće biti ništa.

 Delovi dokumenta koji je objavio portal TMZ otkrivaju da je Džejms Paker bio voljan da, u slučaju razvoda braka, Maraji isplati po šest miliona dolara za svaku punu godinu koju bi provela s njim, s tim što ta cifra konačno ne bi prelazila 30 miliona dolara.

Prema ugovoru Džejms bi aminovao kada je prikladno da Maraja koristi neki od njegovih privatnih aviona.

- Džejms će odobriti upotrebu privatnog aviona, po svom izboru, za Marajine lične potrebe, ili za potrebe njene dece i dadilja, po svom ličnom nahođenju, i kada bude to smatrao prikladnim - piše u nacrtu predbračnog ugovora.

I kada su pokloni u pitanju Džejms je odlučio da se ponaša kao pravi birokrata, pa je insistirao da bude jasno utvrđeno koji to pokloni nisu vezani za njihovu veridbu, venčanje, rođendane i godišnjice.

- Nijedan komad nakita koji košta više od 250.000 dolara neće biti smatran za poklon ukoliko odmah uz njega ne bude, ili ukoliko ga odmah nakon što bude uručen ne bude pratila, izričita pisana izjava: "Ovo je moj poklon tebi".

Džejms je nameravao da predbračnim ugovorom ograniči koliko će Maraja smeti da troši novca sa kreditne kartice. On je svoje advokate požurivao da što pre proguraju predbračni ugovor, pa im je u jednom mejlu besno poručio da urade kako im je rečeno ili "da od.ebu".

Ipak, i pored požurivanja, ni on ni Maraja nisu potpisali ništa, već je došlo do raskida veridbe.

Čitav predbračni ugovor trebalo je da ima bezmalo stotinu stranica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images