Uplašena za zdravlje: Kim Kardašijan želi još dece, ali uz surogat majku

Uplašena za zdravlje: Kim Kardašijan želi još dece, ali uz surogat majku

Autor: | 07/11/2016

0

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan (36) želi još dece, ali ne želi da se igra sa svojim zdravljem, pa je odlučila da izuči alternativne metode.

U novoj epizodi rijalitija njene porodice ona je sestrama otkrila da želi da “istraži surogat majčinstvo”, pošto bi i ona i njen suprug Kanje Vest (39) želeli da dobiju još jedno dete.

Njih dvoje već imaju ćerku Nort (3) i sina Seinta (10 meseci), ali kako je imala teške trudnoće, ne želi više da se igra sa svojim zdravljem, piše “Daily Mail”.

– Odmah posle porođaja placenta obično izađe, ali kada sam rodila Nort, to se nije desilo. Moja placenta je ostala unutra, pa je odktor morao da stavi ruku u mene i izvadi je, grebući je noktima sa moje materice. Bilo je odvratno i veoma bolno! Na prethodnom porođaju rizik od preklampsije i problema sa placentom se povećao, a ja nisam mogla mnogo toga da uradim da sprečim to, pa sam bila veoma nervozna pred porođaj – rekla je Kim.

- U veoma retkim situacijama dešava se da je potrebna i histerektomija, što je moglo i meni da se desi, jer je situacija bila vrlo ozbiljna. Ali, na sreću, moj lekar nije dozvolio da se to dogodi. Kako vreme odmiče, manje sam pod stresom i trudim se da sve to zaboravim. - objasnila je Kim.

TMZ je objavio da su krajem prošle godine doktori rekli Kim da ne bi trebala da ima više dece dok postoji zdravstveni rizik ove vrste, jer je vrlo verovatno da će se problem sa placentom ponoviti ako ponovo zatrudni.

Iz tog razloga je Kim odlučila da razmotri alternativne metode i da razmisli o surogat majčinstvu, nakon što je i otvoreno rekla da Kanje i ona razmišljaju o proširenju porodice.

Kim je rekla nedugo nakon rođenja Sejnta, da ona i Kanje već planiraju treće dete - ali je morala da odustane od te ideje.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: kim kardašijan

Pročitajte još