Bizarno kako samo Kardašijanovi umeju: Kris Džener želi da snimi film o pljački u Parizu

Bizarno kako samo Kardašijanovi umeju: Kris Džener želi da snimi film o pljački u Parizu

Autor: | 08/11/2016

0

Ako bude kako je Kris Džener sebi uvrtela u glavu, pljačka čija je žrtva bila Kim Kardašijan biće ekranizovana, a film će pokupiti sve prestižne nagrade.

U verovatno najbizarnijoj glumačkoj podeli za koju ste do sada čuli, Kris se nameračila na neke od najpoznatijih glumica današnjice u želji da baš one na filmskom platnu otelotvore njenu ćerku Kim.

Kako izveštava portal Radar Online, Kris Džener je odlučila da profitira na pomenutoj pljački i teroru koji je Kim preživela, a njena zamisao je grandiozna.

- Ona želi samo najpoznatije i najtraženije glumce u svom filmu. Ona otvoreno sanja na javi o tome kako bi Kim trebalo da igraju ili Mila Kunis ili Natali Portman - kaže neimenovani izvor.

I dok žrtva pljačke, Kim, i dalje ne može da dođe sebi od strašnih stvari koje je prošlog meseca preživela u Parizu, Kris, koja je je proračunata poslovna žena i u najtežim trenucima, naporno radi kako bi imperija Kardašijanovih i dalje ostala bogata.

- Ona mahnito smišlja koncept filma koji bi trebalo da predstavi dtudijima i producentima. Ona taj film vidi kao glamurozni triler - kaže izvor.

S obzirom da se Kim još ne pojavljuje u javnosti i na društvenim mrežama, mogućnost da njena majka planira nešto ovako deluje pomalo neosetljivo, ali ne i nezamislivo, ako se u obzir uzme na koji su način i počeli svoju selebriti karijeru - preko "kućnog videa" Kim i uz preduzimljiv duh njene majke.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images