Princ Hari priznao vezu sa američkom glumicom: Zabrinut sam za bezbednost Megan Markl

Princ Hari priznao vezu sa američkom glumicom: Zabrinut sam za bezbednost Megan Markl

Autor: | 08/11/2016

0

Britanska kraljevska porodica zvaničnim saopštenjem je potvrdila da je princ Hari u vezi sa američkom glumicom Megan Markl.

Pored toga, kako se navodi, princ Hari, a time i jedna od najmoćnijih porodica na svetu, veoma su zabrinuti, ali ne, kako biste možda pomislili, zbog dezinformacija ili tračeva.

Kako prenosi BBC, kraljevska porodica navodi kako je Harijeva devojka Megan Markl predmet "talasa zlostavljanja i uznemiravanja" medija.

U izjavi se potvrđuje da je par "bio nekoliko meseci u vezi", ali se i naglašava da "nije u  redu" što se gospođica Markl predmet takvog tretmana.

- Princ Hari je vrlo zabrinut zbog Megan Markl pogotovu jer se boji da je nemoćan da je zaštiti od medija koji žele da joj naude neistinitim pričama - navodi se u saopštenju.

Takođe, u izjavi se kaže da princ retko preduzima zvaničnu akciju i da retko zvanično odgovara na "izmišljene priče", ali da su stvari "prešle granicu".

- Princ nije srećan što je tako, ali je oduvek pokušavao da sa medijima razvije korektan odnos i skrene im pažnju na svoj rad. Ovo nije igra, ovo je pravi život, prinčev i njen - piše u saopštenju.

Tabloidi su se nedavno raspisali o novoj ljubavi sina pokojne princeze Dajane i izveštavali da princ Hari navodno ima više nego prijateljski odnos s američkom glumicom.

Ubrzo nakon toga princ je odložio romantični vikend u Torontu sa Megan, a potom se javila i njena polusestra Samanta Grant i optužila je da je narcisoidna i sebična.

Zatim su usledile glasine da ju je Hari već prevario s drugom, a sada je zavodnik plave krvi odlučio da prekine ćutanje i da usput zločestim medijima očita bukvicu.

Pomenutom izjavom princ je prvi put potvrdio da je zaista u vezi s Megan i poslao snažnu poruku u vezi medijskih napada na njega i njegovu intimu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Pročitajte još