Kim Kardašijan i dalje živi u strahu, noćne more ne prestaju

Kim Kardašijan i dalje živi u strahu, noćne more ne prestaju

Autor: | 09/11/2016

0

Kim Kardašijan se još uvek bori da krene napred i ostavi traumatično iskustvo za sobom od kada su je nepoznati razbojnici opljačkali uz pretnju pištoljem.

Rijaliti zvezda od tada živi dosta mirnijim životom, a to uključuje i dnevne konsultacije sa psihoterapeutom koji joj pomaže da nastavi dalje.

- Kim ima noćne ore i flešbekove - navodi izvor blizak porodici za Us Weekly.

- Kim se uglavnom krije u kući u Los Anđelesu gde je sa decom Nort i Sejntom. Takođe je prestala da dokumentuje sve što radi i postavlja na Instagram i Snapchat, a takođe je otkazala sva javna pojavljivanja.

Ali, Kim i dalje ima probleme sa spavanjem, noćnim morama, te je na vezi sa terapeutom svakog dana i to putem Skajpa, telefona ili je terapeut posećuje.

Međutim, drugi izvor tvrdi da Kimine seanse nisu tako česte. Kako god bilo, njeni prijatelji tvrde da se starleta oporavlja i da joj je sve bolje.

Najbolja drugarica Kejtlin Džener, Kendis Kejn rekla je da se Kejtlin svakodnevno čuje sa Kim i da je ona to već ostavila za sobom.

Za sada Kim uživa u ulozi posvećene majke i provodi vreme sa decom i suprugom Kanjeom Vestom, kada on nije na turneji.

Pošto je bila u kući gotovo mesec dana, Kim se prvi put pojavila pred kamerama 24. oktobra, kada je sa svojim prijateljem Džonatanom izašla da uzme smrznuti jogurt. Iste nedelje ona se našla u publici na Kanjeovom koncertu u Los Anđelesu, u znak podrške.

Ali kada se pojavila na Kendalinom rođendanu prošle nedelje, Kim je izbegavala kamere, te je na zabavu ušla na sporedna vrata kroz ulaz u garažu.

https://www.hellomagazin.rs/hello-fashion/stil-poznatih/sta-su-trendseterke-nosile-na-rodendanskoj-proslavi-kendal-dzener/

Očevici za E! kažu da je bila vedra, nasmejana i vrlo druželjubiva.

Ipak, okružila je se sa tri nova telohranitelja, policajca van dužnosti, pošto je svog bodigarda Paskala Duviera otpustila nakon pljačke.

- Pljačka ju je naterala da ponovo sagleda šta joj je važno u životu. Kim će od sada biti mnogo pažljivija i povučenija - rekao je insajder za Us Weekly.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty/cover
Tagovi: kim kardašijan

Pročitajte još