Upoznajte nestašnu ćerku Donalda Trampa kojom se tata baš i ne ponosi

Upoznajte nestašnu ćerku Donalda Trampa kojom se tata baš i ne ponosi

Autor: | 10/11/2016

0

Za razliku od lepe, smerne i pomalo dosadnjikave Ivanke, druga ćerka Donalda Trampa, Tifani Tramp je prilično zanimljiva medijima, i to ne bez razloga.

Ona je rođena u drugom braku Donalda Trampa, sa glumicom Marlom Mejpls, zbog koje se novi predsednik SAD razveo od Čehinje Ivane Zelničkove.

Ime je dobila po prodavnici "Tiffany&Company", iznad koje se nalazi Trump Tower, a odrasla je u Kaliforniji s majkom.

Diplomirala je sociologiju i urbanu kulturu, a među njene prijatelje ubrajaju se, potpuno očekivano, pripadnici američke elite. Njene fotografije mogu da se nađu na Instagram profilu "Bogati klinci s Instagrama", a do očeve kandidature za američkog predsednika uglavnom je objavljivala fotografije sa zabava.

Prošle godine počela je vezu sa 21-godišnjim studentom programiranja, i demokratom, Rosom Mekanikom, koji je u kampanji podržavao, logično - Hilari Klinton.

Tokom studija Tifani je radila i za "Vogue", a u jednoj životnoj fazi je želela da bude pevačica, ali njen singl je prošao je bez uspeha.

Bila je rešena  da postane manekenka, šetala je i modnom pistom, ali za razliku od sestre Ivanke, nije ostvarila ni značajniju manekensku karijeru.

Da nije očeva ljubimica svedoči i Trampova izjava.

- Ponosan sam na svu svoju decu, gledam ih i stvarno mogu da predočim kao primer drugima. Don, Erik, Ivanka, a Tifani nešto manje jer je tek završila fakultet, ali i ona je sjajna. Svi naporno rade - rekao je svojevremeno, od juče jedan od najmoćnijih političara na planeti.

Tifani može da se teši da je bar u prednosti nad najmlađim Donaldovim sinom, Baronom, kojeg tata nije ni pomenuo. Ali on ima samo deset godina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images