Gvinet Paltrou želi da se vrati Krisu Martinu?

Gvinet Paltrou želi da se vrati Krisu Martinu?

Autor: | 13/11/2016

0

Kako otkrivaju prijatelji Gvinet Paltrou, glumica se naljutila na svog dečka Breda Falčuka i shvatila je da joj je bilo bolje s bivšim suprugom Krisom Martinom.

Oskarovka i frontmen grupe Coldplay  ostali su u odličnm odnosima nakon razvoda, zajedno su i zbog dece, dvanaestogidišnje Epl i desetogodišnjeg Mozis, provodili godišnje odmore.

Prijatelj para je otkrio da, iako je Gvinet tvrdila da su pri kraju braka imali odnos kao brat i sestra,  da je sada sve svesnija kako joj taj boemski brak nedostaje.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/gvinet-paltrou-i-kris-martin-su-se-razveli-ali-i-dalje-zive-zajedno/

I Kris i Gvinet nakon raskida ima li su nove veze, pevač sa glumicom Dženifer Lorens i sada sa Anabel Volis, a Gvinet sa Bredom Falčukom koga je sad navodno ostavila u želji da ponovo osvoji bivšeg supruga.

Kako pišu strani mediji Bred nema razumevanja za stil života koji Gvinet vodi, trošenje na markiranu garderobu, česta putovanja niti podržava njene stalne dijete i "čišćenje" organizma, koje propagira.

- Kada se Bred nije pojavio na njenoj rođendanskoj proslavi, shvatila je koliko joj nedostaje Kris. Iako su ranije imali i turbulentan odnos, on je bio njen jedini pravi partner i sad želi ponovo da bude sa njim – kaže izvor.

https://www.hellomagazin.rs/hello-fashion/stil-poznatih/uz-savrsen-detalj-zablistacete-kao-gvinet-paltrou-u-dramaticnoj-gucci-haljini/

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages