Nikol Kidman: Porodica mi je uvek iznad glume

Nikol Kidman: Porodica mi je uvek iznad glume

Autor: | 16/11/2016

0

Iznd temeljnih priprema za buduće uloge i iznad pojavljivanja na crvenom tepihu i sličnim javnim događajima na kojima po pravilu oduševi svojim stajlingom, Nikol Kidman ima jedan prioritet kome posvećuje pažnju više nego svemu ostalom - svoju porodicu.

U intervjuu za "The Today Show" majka četvoro dece (od kojih je dvoje usvojila dok je bila u braku s Tomom Kruzom, a dvoje ima sa sadašnjim suprugom Kitom Urbanom) Nikol je otvoreno pričala o tome kako joj uspeva da uskladi porodične i profesionalne obaveze.

Nikol Kidman: Besprekorna karijera i kontroverzan porodični život

- Postoje trenuci kada se moja porodica okuplja, i kada razgovaramo kako ćemo uskladiti obaveze u budućnosti, da li će mama moći da uradi ovo, ili će tata moći da uradi ono... - objašnjava Nikol.

Kit i Nikol, koji su u braku već 10 godina, svaku odluku donose skupa, kao složna porodica.

- Postavilo se pitanje hoću li raditi predstavu "Photograph 51"  i u Njujorku, pošto sam je prethodno igrala u Londonu. Oba deteta su rekla da ne idem u Njujork. Moj suprug je rekao: "Nadam se da nećeš ići".  Iskreno, volela bih da sam otišla na Brodvej, ali svog supruga i decu volim više od toga - objasnila je Nikol.

Ovo nije prvi put da privržena majka i voljena supruga koristi svoj status selebritija da se pohvali koliko voli svoje bližnje.

Nikol Kidman o braku s Tomom Kruzom: Ne mogu da verujem da sam se tako mlada udala

Pre nekoliko dana, na dodeli nagrada u Los Anđelesu, novinari su upitali Nikol u čemu je tajna njenog srećnog braka.

- Samo ljubav. Samo volite jedni druge, ne škrtarite na ljubavi. To garantovano uspeva - rekla je Nikol.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: nikol kidman