Žena za divljenje: Šenon Doerti nasmejana i pred hiruršku intervenciju (video)

Žena za divljenje: Šenon Doerti nasmejana i pred hiruršku intervenciju (video)

Autor: | 18/11/2016

0

Glumica Šenon Doerti koja se hrabro bori sa kancerom i pokazuje čitavom svetu da u telu jedne krhke žene postoji titanska snaga volje i želje da se izbori sa bolešću i da iz te bitke izađe kao pobednik.

Šenon je imala jednostranu masektomiju ranije ove godine, a nakon toga je uradila korekciju kod estetskog hirurga. Međutim, pošto je nakon toga išla na višemesečnu hemioterapiju zračenjem, dolazi do skupljanja tkiva, te je neophodno ponovo uraditi korekciju.

Hrabra glumica je podelila kratak video u kome je u ordinaciji kod svog estetskog hirurga sa Beverli Hilsa, doktora Džeja Orindžera, koji je priprema za zahvat.

- Pošto uskloro ponovo krećem sa zračenjem, doktor mora ponovo da uradi uvećanje, ekspandira tkivo, da napravi mesta, jer se ono tokm radijacije skuplja i smanjuje - objasnila je nasmejana glumica.

- Smatram se blagoslovenom što imam ovakvog doktora - dodala je ona.

Šenon hrabro i sa osmehom deli svoju borbu putem Instagrama, a podrška joj stiže od fanova širom sveta, jer vera u izlečenje ponekad može biti delotvornija od svih tradicionalnih metoda lečenja.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/senon-doerti-je-pravi-borac-umorna-sam-ali-ne-posustajem-krecem-se-i-vezbam-video/

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: šenon doerti