Marion Kotijar otvoreno o glasinama da je bila u vezi sa Bredom Pitom (video)

Marion Kotijar otvoreno o glasinama da je bila u vezi sa Bredom Pitom (video)

Autor: | 18/11/2016

0

Marion Kotijar je nedavno bila u centru tračeva koji su spekulisali o njenoj navodnoj vezi sa Bredom Pitom i to posebno posle objave da se on i Anđelina razvode.

Ovo je prvi put da se lepa glumica odlučila da javno progovori pred kamerama o svemu tome:
- Nikada ne shvatam ništa lično ako se to mene ne tiče - objasnila je glumica koja se sa Pitom pojavljuje u novom filmu "Allied".

- Dakle, nisam to shvatila lično jer nemam apsolutnoo nikakve veze sa tim tračevima i celom tom situacijom.

Marion (41) je uporno negirala da ima bilo kakve veze sa razvodom Anđeline i Breda. Ubrzo posle njihovog razlaza, glumica je otkrila da ona i njen dugogoddišnji partner Gijom Kene očekuju još jedno dete.

https://www.hellomagazin.rs/hello-fashion/stil-poznatih/kao-i-svaka-francuskinja-marion-kotijar-zna-da-detalji-cine-stil/

Kako je razgovor tekao, lepa trudnica je dodala:

- Ne, ne trošim energiju na takve stvari. Bilo je zaista predivno iskustvo raditi sa režiserom i glumcem koji je takav vizionar, a to je jedino bitno.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/oglasio-se-partner-marion-kotijar-istina-o-vezi-sa-bredom-pitom/

U vreme kada su se Bred i Anđelina razišli i kada je vest potvrđena, Marion je, da bi ućutkala glasine, na Instagramu napisala:

- Ovo je moja prva i poslednja reakcija na vest koja se širi vrtoglavom brzinom i u koju sam ja uvučena. Obično ne komentarišem stvari kao što je ova niti ih shvatam ozbiljno, ali ova situacija uvlači u svoj vrtlog i ljude koje volim i tako utiče na njih, zato sam morala da kažem ono što mislim. Svim medijima i hejterima koji su brzi u donošenju presude, želim iskreno brz oporavak. Konačno, iz sveg srca želim Anđelini i Bredu, koje izuzetno poštujem, da pronađu mir u ovim teškim trenucima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty