Sara Džesika Parker odlučila: Kupujem samo polovnu odeću

Sara Džesika Parker odlučila: Kupujem samo polovnu odeću

Autor: | 20/11/2016

0


Slavna Keri Bredšo, glumica Sara Džesika Parker je i u stvarnom životu, kao i lik kojeg je tumačila, veliki zaljubljenik u modu.

Za razliku od slavne kolumnistkinje koja je bila spremna da poslednji cent potroši na markirane krpice, Sara Džesika je ipak štedljivija.

Nakon obuće, odeće, tašni i nakit je došao na red: Sara Džesika Parker lansirala kolekciju dijamanata

Naime, Sara Džesika redovno kupuje odeću u second hand prodavnicama, a u intervjuu za The Edit je objasnila zašto će nastaviti da sebi i sinu Džejmsu odeću kupuje isključivo u prodavnicama sa polovnom robom.

- Za Džejmsa ću kupovati odeću samo iz second hand prodavnica. Dokumentarani film "The True Cost" me zaista promenio. Jedina odeća s kojom imam problem su pantalone, ali mu kupujem polovne majice i džempere. Pantalone je teško naći jer ih dečaci pocepaju, ne znam kako taj problem da rešim - rekla je Sara Džesika.

Modno carstvo Sare Džesike Parker se širi: Uskoro SJP linija elegantnih crnih haljina (video)

Ona ima svoju kolekciju cipela SJP, a njihova cena nije baš za svakoga, što je ona i priznala.

- Volela bih da mogu da ponudim par cipela za 69 dolara, ali takve cipele ne bi trajale dugo. Potpetice bi se raspale, a cipele bi bile napravljene u uslovima zbog kojih bih se ja loše osećala - kaže popularna glumica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images