Neverovatan trougao: Džej Zi je prevario Bijonse sa Kris Džener?

Neverovatan trougao: Džej Zi je prevario Bijonse sa Kris Džener?

Autor: | 20/11/2016

0

Izgleda da nema kraja raspravi o tome ko je "Becky with the Good Hair" u kojoj Bijonse peva u pesmi "Sorry". Ali najnovija teorija je toliko suluda da smo morali da joj posvetimo malo pažnje...

Dakle, frizer Entoni Pazos, koji je uređivao Bijonsinu kosu za dodelu VMAs nagrada i SuperBowl ranije ove godine, tvrdi da je Beki zapravo Kris Džener!

Da li to znači da je Džej Zi varao Bej sa majkom Kardašijan/Džener klana?

I da i ne. Entoni tvrdi da ova pesma zapravo ima preneseno značenje i da nije reč o emotivnoj već poslovnoj prevari.

- Najbolje od svega je to što niko neće poverovati u ovu teoriju jer, kao, Džener je starija žena i zašto bi Džej Zi to radio - rekao je on za Daily Mail.

- Ali ako razmislite o tome, sve ima smisla.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/kris-dzener-vise-ne-skriva-vezu-sa-17-godina-mladim-deckom/

On je objasnio da je ta glasina kružila među svim ljudima koji su radili sa Bijonse proteklih meseci. Diva navodno zamera svom suprugu što je razmatrao poslovne ponude sa Kris Džener.

- Osim toga, Kris stvarno ima kvalitetnu kosu, a Beki je generičko ime koje se u afroameričkoj zajednici koristi za sve belkinje - objašnjava on.

Izvor blizak porodici Džener kazao je za E! da je Kris iznenađena ovim vestima i da misli da je sve samo jedna šala, daleko od istine. Ali mi dobro znamo da u svakoj šali ima istine, zar ne?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty