Điđi Hadid se izvinila što je imitirala Melaniju Tramp (foto)

Điđi Hadid se izvinila što je imitirala Melaniju Tramp (foto)

Autor: | 24/11/2016

0

Ovogodišnja dodjela American Music Awards prošla je u znaku Điđi Hadid. Popularna manekenka je te večeri preuzela ulogu voditeljke i osim što je oduševila promenama svojih veoma stilizovanih autfita, uspela je da izazove i ne tako blagonaklone reakcije svojom imitacijom novoizabrane prve dame SAD, Melanije Tramp.

Tako je scenario koji je trebalo da izazove smeh isprovocirao buru kritika, a bezazlenu imitaciju brojni su prozvali bezočnim "rasizmom" i "ruganjem".

Umetnost, erotika i provokacija: Điđi Hadid naga na leđima konja (video)

Zbog toga joj nije preostalo ništa drugo nego da se izvini zbog svega.

Šta sve ona može: Pogledajte čizmice koje je Điđi dizajnirala za Stuart Weitzman (video)

- Bila mi je čast da vodim AMA dodelu nagrada i da radim s nekim od nacenjenijih scenarista u industriji. Izbacila sam i promenila sve što mi se činilo kao preterivanje (…) a ono što je ostalo bio je dobronamerni humor, lišen loših namera. I ja sam bila deo skeča koji je emitovan na nacionalnoj televiziji i uspela sam da vidim humor u tome. Verujem da Melanija razume šou biznis i način na koji se emisije pišu i rade. Izvinjavam se svima koje sam uvredila i želim samo najbolje našoj zemlji. S poštovanjem, Điđi - napisala je rukom manekenka, i poruku u celini prenela na svom Tviter profilu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Djidji hadid

Pročitajte još

Najnovije vesti