Visoka cena slave Lejdi Gage: Nedostaju mi ljudi

Visoka cena slave Lejdi Gage: Nedostaju mi ljudi

Autor: | 25/11/2016

0

Lejdi Gaga je iskreno progovorila o negativnim posledicama slave s kojima nikako ne može da se pomiri.

Poznata pevačica se zaista veoma retko stidi da prizna svoja osećanja, a još ređe odustaje od borbe za svoja uverenja, ali je u u posljednjem intervjuu otkrila da joj je izuzetno teško da se bori sa nekim stvarima koje joj je donela planetarna slava.

Lejdi Gaga: Biti dama u današnje vreme znači biti pravi borac

- Nisam više slobodna. Čim izađem u svet, među ljude, pripadam, na neki način, svima drugima. Potpuno je legitimno da me neko prati. Legitimno je da me uhode na plaži, a ja ne mogu pozvati policiju i zamoliti ih da odu - rekla je Lejdi Gaga, a piše portal cbsnews.com.

- Nedostaju mi ljudi - nastavila je Gaga i zaplakala se.

Hrabro priznanje Lejdi Gage o borbi s depresijom

- Nedostaju mi ljudi. Nedostaje mi da odem negde i upoznam nasumice neku osobu i kažem joj "zdravo", nedostaje mi da pričam o životu. Ja volim ljude.

Ipak, kako i sama priznaje, niej sve baš tako crno, jer je ipak pronašla način da u svemu tome pronađe pozitivne stvari.

Lejdi Gaga poslala snažnu poruku podrške Kanjeu Vestu

- Onda sam se dobro zamislila, pogledala iza sebe i oko sebe, i shvatila da iako sam izgubila svoje pravo na privatnost, ipak mogu da pronađem unutrašnji mir. Ako ne mogu da budem slobodna tamo napolju, mogu ovde unutra - zaključila je Gaga pokazujući na svoje srce.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: lejdi gaga