Ostaje i dalje u bolnici: Zdravstveni problemi Kanje Vesta su mnogo ozbiljniji?

Ostaje i dalje u bolnici: Zdravstveni problemi Kanje Vesta su mnogo ozbiljniji?

Autor: | 25/11/2016

0

Iako je nakon hospitalizacije objavljeno da reper Kanje Vest pati od privremene psihoze koju je prouzrokovala neispavanost i dehidratacija, TMZ piše da su njegovi zdravstveni problemi ozbiljniji.

Vest je u ponedeljak hitno prevezen u bolnicu, a kao razlog se navodi da je u pitanju privremena psihoza uzrokovana nedostatkom sna i dehidratacijom. Međutim, izgleda da je priča mnogo drugačija.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/kanje-vest-zavrsio-u-bolnici-zbog-loseg-psihickog-stanja/

TMZ piše da je pevač u lošem psihičkom stanju, tako da je u bolnici ostao i za Dan zahvalnosti iako se njegova porodica nadala da će praznik provesti zajedno.

Izvor TMZ-a navodi da reper shvata da je važno da se odmori i dobije lekarsku pomoć.

- Shvata da je hospitalizacija bila potrebna i polako dolazi sebi - navodi izvor i naglašava da do kraja nedelje nije mogao da izađe iz bolnice, dok će se za dalji ostanak videti. P svoj prilici će u njoj boraviti duže vreme.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/nezna-strana-kanje-vesta-ucinio-bih-sve-za-kim-i-decu-oni-su-moj-zivot-video/

- Lekari će obaviti preglede i utvrditi da li je pacijentu neophodno dodatno savetovanje - rečeno je iz bolnice. Vest je zbog zdravstvenog stanja otkazao turneju, a troškove otkazanih čak 21. koncerata će mu pokriti osiguranje koje je potpuno uvereno u reperovu bolest.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash
Tagovi: kanje vest

Najnovije vesti