Nestašni ženskaroš Deni Devito se razvodi nakon 34 godine braka

Nestašni ženskaroš Deni Devito se razvodi nakon 34 godine braka

Autor: | 29/11/2016

0

Deni Devito i njeogva supruga, glumica Rea Perlman, u braku su već 34 godine i imaju troje dece, a najveći problem njihovog odnosa, kako je Rea umela da kaže, bio je koketiranje njenog supruga s drugim ženama.

Oni su najavili razvod i pre četiri godine, ali su, na neko vreme izgladili nesuglasice, ali to nije bilo trajno.

Američki mediji odmah sada spekulišu o jednoj od omiljenih tema kada dođe do razvoda u Holivudu - kako će biti podeljena imovina, a u ovom slučaju radi se o 140 miliona dolara.

Do sada su se Deni i Rea nekoliko puta razvodili, pa ih nisu shvatali ozbiljno, ali izgleda da ovog puta misle ozbiljno, pišu američki mediji.

Razvodili su se i 2012. zbog Devitovih vanbračnih afera, ali kao i mnogo puta pre toga, pomirili su se i povukli papire za razvod. Supružnici imaju troje odrasle dece, a već duže vreme žive na različitim adresama. Vilu na Beverli Hilsu prošle godine su odlučili prodaju za 28 miliona dolara.

- Deni možda nije oličenje lepote, ali bez obzira na to, žene su ga uvek saletale. Zna da flertuje i nije ga bilo sramota da koristi svoj položaj u Holivudu da zavede mlade nadobudne žene koje žele da uspeju u filmskoj industriji. Uprkos reputaciji simpatičnog, šaljivog momka koju je stekao filmovima i serijama, Deni je zapravo veliki ženskaroš. I kao svaki punokrvni muškarac, uvek će se okrenuti za atraktivnom ženom - kaže neimenovani izvor blizak paru, a piše "Radar Online".

Rea mu je godinama gledala kroz prste, ali sad joj je očigledno prekipelo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Deni de Vito