Zavodljivost holivudskih diva bez šminke na Pirelijevom kalendaru (video)

Zavodljivost holivudskih diva bez šminke na Pirelijevom kalendaru (video)

Autor: | 29/11/2016

0
Foto: Printscreen/Instagram

Iako je Pirelijev kalendar godinama donosio portrete golišavih modela, u poslednje dve godine odlučili su se za malo drugačiji pristup. Za iduću godinu, slavne dame 'fotkale' su se bez šminke.

Kalendar za 2016. godinu prikazivao je samo slavne žene s velikim postignućima, a onaj za 2017. godinu krasiće zvezde bez šminke i sa minimalno retuširanja.

U 44. izdanju osvanuće 14 glumica, uključujući Džulijan Mur (55), Umu Turman (46), Nikol Kidman (49) i Robin Rajt (50).  Na crno-belim fotografijama, slavne glumice odevene su u jednostavne kombinacije.

- Nisam imala šminku, kosa mi je bila raščupana i oči natečene jer sam se tek probudila. Iako sam mislila da će me srediti, fotograf Piter Lindberg mi je rekao: 'Ne, ne, nemoj, savršena si' - ispričala je Džulijan o svom snimanju u Parizu za slavni kalendar.

Džulijan Mur u ljubavnom trouglu (video)

- On misli da su svi lepi i tako je pun ljubavi, nisam mogla da ga odbijem - dodala je glumica.

Zvezda 'Kuće od karata', Robin Rajt otkrila je da joj je bilo teško da se snima bez da je 'uskočila' u neki lik.

- Morala sam da budem prirodna ispred fotoaparata dok su ljudi gledali. Ne volim da se toliko razotkrivam i budem ranjiva na taj način - priznala je.

- Moć žene je hrabrost da uđeš u prostoriju i budeš ono što jesi. Kada mi je fotograf rekao ko su ostale glumice koje će snimati za kalendar, bila sam počašćena što sam izabrana - rekla je Nikol Kidman pa je dodala da je i svom suprugu lepša bez trunke šminke.

Muke Nikol Kidman: Bela i Konor su majku smatrali za opasnog neprijatelja

Njen zaštitni znak: Nosite turban kao Lupita Njongo!

Osim njih, kalendar će krasiti Lupita Njong'o (33), Šarlota Rempling (70), Penelope Kruz (42), Helen Miren (71) i mnoge druge.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. printscreen/Instagram/pirelli

Pročitajte još

Najnovije vesti