Anđelina Džoli je toliko smršala da je ozbiljno ugrozila zdravlje?

Anđelina Džoli je toliko smršala da je ozbiljno ugrozila zdravlje?

Autor: | 30/11/2016

0


Anđelina Džoli je, navodno, toliko smršala da je ozbiljno ugrozila svoje zdravlje, a o tome svedoči neimenovani izvor tabloidnog portala "Radar Online" koji tvrdi da se slavna glumica "istopila" i da ima svega 76 funti, što je manje od 35 kilograma.

Za takvo njeno stanje kriva je, naravno, brakorazvodna parnica sa Bredom Pitom, odnosno bespoštedna borba za starateljstvo nad njihovo šestoro dece.

Na Anđelinu se posebno loše odrazila odluka vlasti da prekine istragu o navodnom zlostavljanju koje je pretrpeo njihov sin Medoks, a za koje je, prema nekim izvorima, bio odgovoran upravo Bred Pit. Zbog toga, strahuje Anđelina, i pored odluke suda da ona ima isključivo starateljstvo nad decom, Bred bi mogao da ima mnogo češći pristup deci, dok slavnu glumicu užasava mogućnost da budu u blizini čoveka za koga ona tvdri da je nasilnik.

Majka je majka: Anđelina Džoli dobila potpuno starateljstvo nad decom

"Radar Online", odnosno pomenuti izvor, tvrdi da glumica izgleda "jezivo", i da lekari ne znaju kako da joj pomognu.

- Ona uopšte nije snašla u novonastaloj situaciji i teško podnosi razvod. Ruke su joj postale toliko tanke da izgledaju kao čačkalice, a njena težina drastično opada iz dana u dan pošto ništa ne jede - rekao je izvor.

Bivši telohranitelj otkrio bizarne detalje iz života Breda i Anđeline

Prema nekim procebana, ukoliko se ispostavi da su ove informacije tačne, Anđelina je od početka bitke za starateljstvo izgubila oko 20 funti, odnosno čitavih 10 kilograma. Međutim, kako tvrdi izvor, to je samo jedna od posledica, jer je prestravljena Anđelina na putu da izgubi i mnogo više, pa se svim silama bori da održi svoju veoma uzdrmanu pribranost.

- Kada je čula da neće biti istrage Breda u vezi sa zlostavljenjem Medoksa, Anđelina je čupala kosu zbog nemoći. Njeni najbliži strahuju da će završiti u bolnici, na infuziji - kaže izvor.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Najnovije vesti