Ćerka zvezde "Briljantina" se upropastila plastičnim operacijama

Ćerka zvezde "Briljantina" se upropastila plastičnim operacijama

Autor: | 01/12/2016

0

Olivija Njutn-Džon, zvezda kultnog hit filma "Briljantin", ima ćerku Kloi (30) koja je ovih dana na meti kritika zbog plastične hirurgije.

Naime, doktorka Dženifer Levin komentarisala je Kloin izgled i navela kako joj je lice potpuno uništeno.

- Preterala je sa povećanjem usana, kao i sa povećanjem grudi. To uopšte ne izgleda dobro. Korigovala je čak i nos, izmenila je celo lice i sada izgleda zaleđeno - komentarisala je Levinova.

Kloi je i na meti kritika korisnika društvenih mreža, pa su mnogi komentarisali kako su njene operacije posledice narkotika koje je koristila, što je ona oštro demantovala na Instagramu.

- Nisam glupa, nisam narkomanka, imam dobro srce. Znam da ne bi trebalo da se brinem o ljudima koji imaju svoje problema, pa se `prazne` na mom nalogu, ali ja to jednostavno ne razumem. Znam da nisam glupa, ali kad ti to neko kaže nekoliko puta, ipak zaboli - napisala je Kloi na popularnoj društvenoj mreži.

I dok je Olivijina ćerka ovisna o plastičnim operacijama, ona nije njihov pobornik, mada ne poriče da je razmišljala o njima, čak je i priznala da je jednom prilikom pobegla sa stolice u jednoj ordinaciji.

- Imala sam periode u životu kada sam posećivala plastične hirurge. Tada sam bila veoma depresivna. Nikada nisam mogla to da učinim - rekla je iskreno zvezda koja je zablistala u "Briljantinu" sa legendarnim Džon Travoltom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazn.rs guliver/coverimages