Vraća se praznoj kući: Kim ostavila Kanjea čim je izašao iz bolnice?

Vraća se praznoj kući: Kim ostavila Kanjea čim je izašao iz bolnice?

Autor: | 01/12/2016

0

Nedelju dana nakon što je doživeo nervni slom Kanje Vest je pušten iz neuropsihijatrijske bolnice na kućno lečenje.

Iako je trebalo da napusti bolnicu još u ponedeljak, reper je zadržan na ispitivanju. Tamo je dobio nekoliko vrsta lekova, dok nisu otkrili pravu terapiju, a kako je bio paranoičan niko nije mogao da ga dira i neguje do supruga Kim Kardašijan.

Kanje je sinoć pušten kući i na brigu doktora Majkl Farzam.

Lekari su utvrdili da je Kanjeov nervni slom izazvan godišnjicom smrti njegove majke Dond Vest. Kako kažu, Kanje zapravo nikada nije preboleo njen odlazak i nakon godina taloženja tuge, ovo je bila kap koja je prelila času.

- Vest je bio pod velikim stresom zbog turneje, poslova i negovanja istraumirane Kim i dece. Šokantno je koliko je malo spavao - otkrio je izvor.

Kako njihovi prijatelji otkrivaju, nakon što je Kim opljačkana Kanje je živeo u strahu zato što se to dogodilo toliko blizu godišnjice smrti njegove majke.

Prema pisnju nekih tabloida Kim i Kanje su se svađali uoči njegovog sloma, jer je reper postao nepodnošljiv. Starleta je saopštila mužu da joj je potrebna pauza i da ne želi da razgovara sa njim. Sve  to je i dovelo do ovakvog njegovog stanja.

Iako Kim sve vreme bila uz muža dok je bio u bolnici, ona izgleda nije odustala od ideje da se na neko vreme rastanu, i to mu je rekla kada se vratio kući.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/razvod-u-najavi-kanje-ostavio-kim-kardasijan-i-nece-se-vracati-do-kraja-godine/

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/coverimages
Tagovi: kanje vest