Maraja Keri nakon raskida veridbe: Stroga dijeta i nova ljubav (foto)

Maraja Keri nakon raskida veridbe: Stroga dijeta i nova ljubav (foto)

Autor: | 01/12/2016

0

Da bi skinula nekoliko kilograma viška, Maraja Keri je odlučila da dnevno jede svega dve namirnice, i tako danima, a u međuvremenu se priprema i za novu turneju.

Doduše, iako njena dijeta možda jeste rigorozna, veoma je i ukusna, mada se Maraja ne bi složila s tim.

Srceparajuće: Maraja Keri je zbog verenika promenila čitav život, a on je želeo samo njenu slavu

- Mrzeli biste moju dijetu. Svaki dan sam se ograničila samo na norveški losos i kapar. Jako je teško - požalila se navodno Maraja, a objavio je britanski tabloid "The Sun".

Maraja se tokom turbulentnog raskida veridbe malo ugojila, a taj višak kilograma joj smeta i sada pokušava da se vrati u savršenu formu.

- Pokušavam da se u svojoj ishrani držim samo proteina, a to je veoma teško. Ipak, moram to da radim ne bih li održala svoj izgled, koji je ključan za moju slavu - kaže ona.

Predbračni ugovor ili biznis plan? Evo šta je Maraja Keri ispustila iz ruku

Maraja se priprema za novu turneju, a to je, navodno, bio i jedan od razloga raskida veridbe sa australijskim bogatašem Džejmsom Pakerom. Pevačica je veoma fokusirana na karijeru, a Džejmsu je smetalo što troši previše novca na kostime za koncerte, ali i na svakodnevnu odeću i modne dodatke. Navodno su njoj i njenom menadžeru zbog rasipništva zamerali i članovi Sajentntološke crkve, čiji je Džejms Paker član.

Od raskinute veridbe Maraja Keri očekuje 50 miliona dolara!

Nakon raskida pojavile su se informacije da je Maraja prevarila Džejmsa sa plesačem iz grupe koja prati njene nastupe, Brajanom Tanakom. Pevačica je rekla da to nije istina, jer "nikad u životu nije prevarila svog partnera".

Međutim, pararci su ih fotografisali kako se grle i ljube na plaži na Havajima, čime je njihova romansa potvrđena. Maraja je odlučila da o svemu tome progovori u svom novom rijaliti šouu koji se, potpuno neočekivano zove - "Marajin svet", i koji počinje da se emituje na američkoj televiziji u nedelju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: maraja keri