Britanci pobesneli kada su čuli ko će glumiti Kejt Midlton

Britanci pobesneli kada su čuli ko će glumiti Kejt Midlton

Autor: | 01/12/2016

0

Nije tajna da je Kejt Midlton jedna od najomiljenijih osoba u Velikoj Britaniji, pa su vesti o skorašnjem početku snimanja drame "Kralj Čarls Treći", u produkciji televizijske kuće BBC, izazvale ogroman interes.

Film je rađen prema istoimenoj predstavi, a prati dolazak na tron kralja Čarlsa, odnosno sadašnjeg princa Čarlsa, nakon smrti njegove majke, aktuelne britanske kraljice Elizabete Druge i haos koji pritom nastaje.

Tom Hardi i Šarlot Rajli: Tajno venčanje

Logično, Britance je najviše interesovalo ko će otelotvoriti njihovu dragu vojvotkinju od Kembridža. Izbor je pao na britansku glumicu Šarlot Rajli, koja je poznata i kao supruga holivudskog zavodnika Toma Hardija, s kojim ima i dete.

Šarlot Rajli, supruga Toma Hardija, glavna atrakcija na dodeli Oskara

I dok Šarlot ne skriva svoje uzbuđenje zbog uloge, deo Britanaca uopšte nije zadovoljan izborom. Oni tvrde da Šarlot nije nimalo slična vojvotkinji. Neki su otišli toliko daleko da su već prognozirali neuspeh filma, dok su drugi bili nešto blaži, pa su samo zaključili da su "obe prelepe, ali i da ni po čemu nisu slične".

- Biti bogat i moderan i glumiti nekoga ko je stvaran, ali potpuno izmišljen za ovu priču, vrlo je uzbudljiva prilika za svakog glumca. Kejt Midlton je vrlo zanimljiva žena, posebno unutar konteksta ove predstave i to je izazov kojem se veoma mnogo radujem - kaže Šarlot i ne brine za kritike.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Najnovije vesti