Lijev Šrajber o raskidu sa Naomi Vots: Mi smo roditelji naše dece, bićemo zajedno čitav život

Lijev Šrajber o raskidu sa Naomi Vots: Mi smo roditelji naše dece, bićemo zajedno čitav život

Autor: | 01/12/2016

0

Lijev Šrajber je u intervjuu sa voditeljima emsije "This Morning" pričao o svom trenutnom angažmanu i kratko se osvrnuo na raskid s Naomi Vots.

Lijev ima izuzetno uspešnu karijeru. Osim što je serija "Ray Donovan" među najpopularnijim televizijskim sadržajima, trenutno glumi jednu od glavnih uloga u pozorišnoj predstavi "Opasne veze" na Brodveju, a mali nezavisni bokserski film "The Bleeder" koji je utemeljen na istinitim događajima sličnim radnji koju smo videlu u "Rokiju", u kojoj je Lijev imao glavnu ulogu, takođe je dobio dobre kritike.

Sezona razvoda traje: Naomi Vots i Lijev Šrajber okončali vezu dugu 11 godina

Baš film "The Bleeder" u kome je glumila i njegova donedavna partnerka Naomi Vots, omogućio je voditeljima omogućila da Lijevu postave nekoliko pitanja o propaloj vezi.

- Naomi i vi ste u dobrim odnosima. Moram da kažem da sam bila prilično razočarana kada sam čula da više niste zajedno. Činilo mi se da ste sjajno zajedno podigli svoja dva sina. Je li ta promena zastrašujuća - pitala je voditeljka Gejl King.

Naomi Vots blista u haljini iz bajke

- Da, naravno da jeste. Ali, roditelji smo, pa ćemo biti zajedno čitav život, bez obzira na sve ostalo. To se valjda nikad ne menja i, čini mi se, nikada se neće promeniti - odgovorio je Lijev Šrajber.

Naomi i on imaju dva sina iz svoje 11 godina duge veze, devetogodišnjeg Aleksandera i sedmogodišnjeg Semjuela, a raskinuli su krajem septembra ove godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Pročitajte još