Ne samo najpopularnije, već i najplaćenije: Koliko zarađuju "Viktorijini anđeli"

Ne samo najpopularnije, već i najplaćenije: Koliko zarađuju "Viktorijini anđeli"

Autor: | 02/12/2016

0

Manekenke koje su prošetale pistom na modnoj reviji brenda ''Victorias Secret'' ne samo da su najpopularnije, već su i najplaćenije.

Procenjuje se da je ukupno bogatstvo manekenki sa revije koja je pre dva dana održana u Parizu neverovatnih 245 miliona dolara.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/ni-viktorijini-andeli-nisu-postedeni-napornog-treninga-kako-adrijana-lima-odrzava-liniju-video/

Mnoge od njih nalaze se na vrhu Forbsove liste najplaćenijih modela, i godišnje zarade i do 10,5 miliona, a neke su uspele da titulu milionerki dostigle pre svog 21. rođendana.

Najplaćenija manekenka iz ove grupe je bivša srpska snajka, nekadašnja supruga našeg košarkaša Marka Jarića, Adriana Lima (35) sa zaradom od neverovatnih 75 miliona dolara. U stopu je prati Alesandra Ambrosio sa 60 miliona, dok je kineska lepotica Lu Ven treća na ovoj listi sa 35 miliona dolara u banci.

Po svemu sudeći, ove veteranke uskoro će prestići mlada Kendal Džener (21) koja je do sada zaradila 18 miliona, i njena vršnjakinja Điđi Hadid, sa 13 miliona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages