Paklena zavisnost Kanjea Vesta, porodica ne zna kako da ga izbavi

Paklena zavisnost Kanjea Vesta, porodica ne zna kako da ga izbavi

Autor: | 02/12/2016

0

Psihotični Kanje Vest bio je potpuno "razvaljen" od pića i kombinacije lekova kada je doživeo nervni slom koji se završio tako što je sa lisicama na rukama, pod prisilom, odveden u bolnicu.

Problematični reper je mešao alkohol sa prepisanim lekovima čitavu deceniju, a neki su tvrdili da se navukao i na kokain, što je izazvalo duboku depresiju koja je i dovela do sloma, piše tabloidni portal "Radar Online".

- Kanjeova omiljena mešavina je kokain i piće, posebno kvalitetni francuski konjak, i zbog toga je u ogromnom problemu - kaže neimemovani, ali u Kanjeove navike odlično upućeni izvor.

Uz sve to, nije nepoznato ni da se reper u svojim pesmama javno hvalio kako mnogo voli antidepresive.

Kim Kardašijan sada ima samo jednu misiju – pomoći voljenom Kanjeu

Naravno, Kim Kardašijan je vrlo dobro svesna da njen suprug voli terevenke, pa je sve to dovelo njihov brak do ivice ponora.

- Kanje je imao običaj da od tog problema pobegne u svoje tajno skrovište za drogiranje, u Zapadnom Holivudu. Znao bi da nestane na nekoliko dana, čak i na nekoliko nedelja, pa su on i Kim imali žestok sukob zbog toga - kaže izvor.

Vrhunac Kanjeovog problema izazvanog drogom dogodio se 21. novembra kada je u teretani počeo da se "ponaša nenormalno", zbog čega je njegov trener pozvao hitnu pomoć.

Utvrđeno je da Kanje pati od "privremene psihoze zbog nedostatka sna i dehidracije", a kako se drama razvijala, reper je dobio lisice na rukama i prevezen je pod nadzorom u bolnicu.

- Potpuno je poludeo i postao je nesvestan sebe i okruženja jer je bio "razvaljen" od droge. Bio je nenaspavan, danima drogiran i imao je halucinacije praćene paranojom - kaže izvor.

Razvod u najavi: Kanje ostavio Kim Kardašijan i neće se vraćati do kraja godine!

Hospitalizovan je na odeljenju za psihijatrijske bolesti i bio pod stalnim nadzorom zbog bojazni da će počiniti samoubistvo jer je, navodno, jednom prilikom izjavio: "Nekoliko puta sam razmišljao o samoubistvu".

- Dok mu je majka bila živa, ona se brinula o tome da pravilno koristi lekove, jer mu je ranije ustanovljena paranoidna šizofrenija. Ona se sjajno nosila s tim, ali kada je umrla pre devet godina, Kanje je "odlepio" i navukao se na teške droge - kaže neimenovani Kanjeov prijatelj.

Žrtvovao je majku zbog uspeha: Da li je Kanje Vest zbog kajanja doživeo nervni slom?

Počeo je da repuje o uzimanju antidepresiva, koje je uzimao da bi sprečio anksioznost i depresiju. Međutim, lek koji Kanje koristi poznat je i po tome da kao propratni efekat izaziva pravu agoniju, koja poput elektroškova utiče na mozak, izaziva seksualnu disfunkciju i halucinacije.

- Taj lek opustoši moždanu hemiju onog ko ga uzima, i ta osoba postaje suicidalna. Njemu je neophodna brza i efetkna intervencija, a ne još lekova - kaže za "Radar Online" ekspert za bolesti zavisnosti dr Gregori Smit.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images