Džordž Majkl se vratio ljubavi svog života Keniju Gosu (video)

Džordž Majkl se vratio ljubavi svog života Keniju Gosu (video)

Autor: | 03/12/2016

0

O pop pevaču Džordžu Majklu poslednjih godina se malo zna, posebno o njegovom privatnom životu, ali britanski tabloid The Sun doneo je novosti. Ako im je verovati, posle punih sedam godina razdvojenosti, ponovo je u vezi s 'ljubavlju svog života' Kenijem Gosom, ali sve još drže u tajnosti.

Džordž Majkl i Keni Gos raskinuli su 2009., a čini se kako je u njihovom slučaju trinaesta godina bila nesrećna. Njihov prijatelj je za The Sun otkrio:

- Džordž i Keni u poslednje vreme ponovo provode dosta vremena zajedno, što je divna vest za sve nas koji smo itekako brinuli za njega i njegovo zdravlje. Dok su bili zajedno, Keni mu je bio oslonac koji ga je terao da ide napred. Keni je ljubav njegovog života, zato smo svi ovu vest dočekali sa odobravanjem.

 

Prijatelji pop zvezde se nadaju kako će ovo pomirenje pomoći da Džordž napravi comeback na muzičku scenu.

- Poslednjih godina imao je dosta loših poteza u karijeri. On silno želi da se vrati, ali još nije spreman. - rekao je prijatelj slavnog muzičara.

Džordž i Keni su vezu započeli 1996., a tek dve godine posle raskida, 53-godišnji pevač je smogao snage da prizna svima da više nisu zajedno. To je uradio na početku turneje Symphonica 2011.

 

- Da vam iskreno kažem, Keni i ja nismo zajedno dve i po godine. Mnogo ga volim. Taj čovek mi je doneo mnogi radosti, ali i patnje. Moj ljubavni život sada je izuzetno turbulentan i vrlo sam tužan što se naša veza završila. Žao mi je za svaki bol koji sam ti naneo - izjavio je tada Džordž Majkl i priznao kako je posle smrti svojih roditelja Keni zaglibio sa drogom.

 

Za ljubav svog života napisao je i emotivnu pesmu 'Where I Hope You Are', a priznao je i kako je upravo Kenijeva ljubav bila najbolja moguća podrška da ne počini samoubistvo. Bez obzira na raskid, upravo je Keni doleteo u Beč i proveo svo vreme uz njega kada je Džordž hospitalizovan zbog upotrebe opijata 2011. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty