Britni Spirs proslavila 35. rođendan uz tortu na sceni (video)

Britni Spirs proslavila 35. rođendan uz tortu na sceni (video)

Autor: | 03/12/2016

0

Pop pevačica Britni Spirs je drugog decembra proslavila svoj 35. rođendan, a njeni prijatelji i saradnici su je iznenadili na sceni uz rođendansku pesmu i tortu...

Britni je svoju liniju dovela u red i više se ne bori s viškom kilograma, te je blistala na nastupu u Las Vegasu u okviru svoje turneje "Piece of me".

Nije očekivala da će je na kraju nastupa, na sceni sačekati iznenađenje i da će upravo tu dobiti tortu uz rođendansku pesmu. Rajan Sikrest je najavio iznenađenje, a onda prvi krenuo sa pesmom!

This is so cute!❤️❤️❤️❤️ #barmy #britneyarmy #britneyspears #birthdaygirl @britneyspears

A video posted by Sina[14]?? (@britney.spears.propaganda) on Dec 3, 2016 at 4:27am PST

Nešto ranije ove godine, pevačica je osvojila Billboard Millennium nagradu, takođe je objavila i svoj deveti studijski album pod nazivom ‘Glory’ u avgustu ove godine, a onda se nakon 2007. godine po prvi put ponovo pojavila na dodeli MTV Video Music nagrada.

02/24/16 ??????#britneyspears #pieceofme #happybirthdaybritney #myedit #editjunky

A video posted by Jake Henderson (@itzjakebitch) on Dec 2, 2016 at 4:24pm PST

Selena Gomez joj je poželela sve najbolje, kao prava prijateljica uz jedan od njenih omiljenih snimaka:

Happy Birthday Britney!!! ?❤️Love you so much❤️

A video posted by Selena Gomez Videos (@selena_video) on Dec 2, 2016 at 7:43pm PST


Britni je bila u braku dva puta i to sa svojim prijateljem iz detinjstva Džejsonom Alenom Aleksanderom i to čitavih 55 časova, kao i sa Kevinom Federlajnom od 2004 do 2007 godine. Sa Kevinom je dobila dvoje dece Džejdena Džejmsa (10), i Šona Prestona (11).

Britni je kako se šuška izgleda vezi sa svojim saradnikom zgodnim Semom Ašgarijem. Sem je na svom Instagramu postavio njihovu zajedničku fotografiju sa rođendanske zabave, ali ju je brzo sklonio kada su krenula pitanja o njihovoj vezi...

Bez obzira na sve, Britni nastupa i radi, ali se i raduje predstojećim praznicima, tako da je njen dom spreman za doček Nove godine već odavno.

Our great Thanksgiving!

A video posted by Britney Spears (@britneyspears) on Nov 25, 2016 at 1:59pm PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: britni spirs