Neće vam biti dobro kada shvatite koliko Kardašijanovi zarađuju na društvenim mrežama

Neće vam biti dobro kada shvatite koliko Kardašijanovi zarađuju na društvenim mrežama

Autor: | 03/12/2016

0

Iako su često predmet šale, porodica Kardašijan/Džener itekako ima nos za zaradu, a jedan od njihovih glavnih pihoda jesu socijalne mreže.

Za svaku objavu određenog proizvoda na njihove račune stižu velike sume novca. Najveći maher u tome je Kim Kardašijan, koja najviše zarađuje, dok je u stopu prati i najmlađa sestra Kajli.

U koliko samo pogledate Instagram profile članova ove popularne porodice i proizvode koje reklamiraju biće vam jasno koliko zarađuju. One dobijaju na poklon proizvode kako bi ga promovisale ogromnom broju pratilaca, od vitamina za rast kose, pojasa za struk, čajeva, kozmetičkih preparata...

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on Aug 25, 2016 at 2:15pm PDT

Da "sve što dotaknu pretvaraju u zlato" govori i činjenica da su za godinu dana Kardašijanovi zaradili ukupno 122,5 miliona dolara i to samo u reklamiranju raznih brednova i proizvoda.

Kim Kardašijan ove godine je zaradila 51 milion dolara jer preko 160 miliona pratilaca bez pogovora kupuje ono što im ona preporuči na Instagramu, Fejsbuku, Tviteru. Svaki njen post donosi zaradu od oko 300 hiljada dolara, zavisno od odeće, nakita, ostalih proizvoda koje prikazuje na fotografijama.

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on Aug 22, 2016 at 3:09pm PDT

Kajli Džener zaradila je ove godine 18 miliona dolara, a s obzirom da je u odnosu na Kim tek krenula da se bavi ovakvim stvarima, moguće je da će veoma brzo stići stariju sestru.

Kendal Džener zaradila je na društvenim mrežama oko 17 miliona dolara, Kloi 15, a Kortni 10 miliona. I mama Kris je aktivna u reklamiranju raznih proizvoda, pa je u godini koja se bliži kraju zaradila 11,5 miliona dolara, dok je Rob Kardašijan bogatiji za nešto manje od 2 miliona dolara.

Sve u svemu, nije loše biti Kardašijan!

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on May 2, 2016 at 7:31pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages
Tagovi: kardasijan

Najnovije vesti