Kim Kardašijan i Kanje Vest više ne žive zajedno, ne želi ga u blizini dece

Kim Kardašijan i Kanje Vest više ne žive zajedno, ne želi ga u blizini dece

Autor: | 04/12/2016

0

Kao što već svi znamo, Kanje Vest je hospitalizovan pošto je doživeo nervni slom kao posledicu iscrpljenosti i brojnih stresnih situacija kojima su on i njegova supruga bili izloženi u poslednje vreme, kao i godišnjica smrti njegove majke Donde.

Ipak, prema nekim izveštajima, svemu ovome možemo da pridodamo još jedan razlog, a to je pogrešna doza lekova koju je Kanje pre odlaska u bolnicu uzeo. Naime, prema TMZ-u, reper je duže vreme pio lekove koji su mu pomagali da se lakše nosi sa psihičkim problemima. Nakon pljačke u Parizu navodno je sam počeo da prilagođava dozu lekova koju će uzeti, a upravo to uzrokovalo je konačno nervi slom nakon koji je 21. novembra odveden u bolnicu.

Sada, nakon devet dana u bolnici, Kanje je konačno izašao, ali nije se vratio Kim i njihovoj porodici, već živi u iznajmljenom stanu.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/kanje-vest-je-u-paklu-zavisnosti-porodica-ne-zna-kako-da-ga-izbavi/

Izvor blizak paru je za US Weekly ispričao:

- Ovo je za njih bio pakao. Kanjeovo ponašanje uzelo je svoj danak u njihovom braku. Ali Kim oseća olakšanje što prima pomoć koja mu je potrebna. Ona veruje da je to ono što je potrebno da ga spasi - i pomogne njihovom braku. Kim se veoma zaštitnički ponaša i u ovom trenutku ne želi Kanjea u blizini dece - dodao je izvor.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/vraca-se-praznoj-kuci-kim-ostavila-kanjea-cim-je-izasao-iz-bolnice/

Drugi izvor je za People rekao kako se par "mnogo voli" i, bez obzira na trenutnu razdvojenost, rade na tome da reše Kanjeove, a samim tim i bračne probleme.

Iskreno se nadamo da će sve ovo brzo proći i da će Kim i Kanye biti onaj dobri stari par koji znamo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još