Rene Zelveger:
 Bivšoj supruzi svog dečka ne dam ni centa

Rene Zelveger:
 Bivšoj supruzi svog dečka ne dam ni centa

Autor: | 10/12/2016

0

Iako su u vezi već četiri godine, oskarovki Rene Zelveger i muzičaru Dojlu Bramalu ljubavnu idilu često narušava bivša Dojlova supruga Suzana Melvoan koja želi da izvuče novac preko alimentacije.

S njom Bramal ima ćerku Indiju.

Rene Zelveger o progonu tabloida: Sumnjiv je svako ko ceni svoju privatnost

Rene i Dojl se poznaju još iz studentskih dana, a na putu njihovoj sreći nalazi se njegova bivša supruga. Ona želi da preko alimentacije uzme što više novca od Dojla što, naravno, veoma nervira Rene.

- Toj ženi ne dam ni centa! Istražuje moje prihode i troškove života da bi izmuzla novac od mog dečka - kaže oskarovka čije je bogatstvo procenjeno na 60 miliona dolara.

Rene nema decu, ali ima u planu da uskoro usvoji jedno dete. Glumica se nedavno našla na meti fanova, ali i medija jer je neprepoznatljiva u najavi trećeg nastavka filma o Bridžet Džons. Ona je glasine o estetskim korekcijama demantovala.

Rene Zelveger: Zbog novog lica se manje plašim (video)

- Molim da me ostavite na miru u vezi sa mojim izgledom. To se nikoga ne tiče, ali ja nisam radila estetske korekcije oko očiju niti sam menjala izgled - rekla je Rene.

Kad su njenu fotografiju pokazali Hjuu Grantu koji je s njom glumio u filmovima o Bridžet Džons, poznati glumac je, navodno, nije prepoznao. Ona je već neko vreme na "crnoj listi" reditelja jer, kažu, izgleda neprirodno iako ona i dalje tvrdi da nikad ništa na sebi nije menjala.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: rene zelveger