Bijonse izgubila bitku u prodaji albuma, pobedio je jedan "vremešni" gospodin! (video)

Bijonse izgubila bitku u prodaji albuma, pobedio je jedan "vremešni" gospodin! (video)

Autor: | 14/12/2016

0

Iako je Bijonse sa svojim albumom "Lemonade" ove godine pevačica koja obara sve rekorde u slušanosti, od nje postoji neko ko je mnogo slušaniji, ali i prodavaniji! Nikada nećete pogoditi ko je taj "vremešni" gospodin...

Bijonse je od 28. oktobra prodala 1.05 miliona CD-ova svog albuma, ali je zato neprevaziđeni i očigledno mnogo slušaniji Volfgang Amadeus Mocart uspeo da je nadmaši, te je "Mozart 225: The New Complete Edition" prodat u 1.25 miliona primeraka za samo pet nedelja!

 

Mocart je takođe "oduvao" Drejkov album "Views" kao i Kanjeov "Life of Pablo".

Ovaj box set, koji sadrži 200 CD-ova sa snicima Mocartovih kompozicija, a koje izvode preko 600 umetnika, je posebno izdanje posvećeno obeležavanju 225 godišnjice od Mocartove smrti.

- Divno je videti ovakvu reakciju ljudi na ovaj set, koji je plod višegodišnjeg školovanja, planiranja i obaveza - rekao je za Billboard Pol Mozli, direktor UMG.

- Mocartove besmrtne melodije, ništa manje no što su pesme Bitlsa ili grupe ABBA, su na neki način deo naših života. A ova edicija je savršena i posebna za obeležavanje ove specijalne godišnjice.

Izgleda da besmrtni Mocart i dalje nastavlja da skuplja svoje obožavaoce, a Bijonse sa takvim rivalom teško da može da se izbori!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty