Konačno "uhvaćeni": Princ Hari i Megan Markl u opuštenoj šetnji Londonom (foto)

Konačno "uhvaćeni": Princ Hari i Megan Markl u opuštenoj šetnji Londonom (foto)

Autor: | 15/12/2016

0

Britanski  tabloid "The Sun" objavio je prve fotografije princa Harija i američke glumice Megan Merkl koja je proteklih nedelja boravila u Londonu.

Par je fotografisan na izlasku iz pozorišta na londonskom Vest Endu gdje su gledali komediju "Peter Pan Goes Wrong", a pratio ih je samo jedan telohranitelj.

Princ Hari je, po svemu sudeći, konačno odlučio da više ne krije svoju ljubav sa Megan, pa ga je ona posetila u Londonu, a on je u poslednjem trenutku kupio karte za pozorišnu predstavu. Par je snimljen pri izlasku iz Apollo teatra.  Nakon toga su prošetali centrom grada, opušteni i raspoloženi.

Neće unukovoj sreći da staje na put: Kraljica Elizabeta dala blagoslov za brak princu Hariju?

Polusestra nove ljubavi princa Harija: Megan se uvek probijala preko kreveta

Njihova veza otkrivena je krajem oktobra, a upoznali su se u maju ove godine u Torontu, gde je Megan snimala seriju "Suits" koja joj je i donela popularnost. Glumica, koja je od malih nogu zahvaljujući roditeljima uključena u humanitarni rad, odmah se svidela kraljevskoj porodici, a najviše, navodno, princu Vilijamu i njegovoj supruzi Kejt Midlton.

Princ je, nakon što se mnogo naljutio zbog medijske pažnje koja je bila usmerena prema njegovoj novoj izabranici, kao nekad prema njegovoj majci princezi Dajani, javno izrazio veliko nezadovoljstvo nastalom situacijom, ali izgleda da je odlučio da se konačno opusti i ponudi medijima "materijala" koji će objaviti, a njega i Megan konačno malo ostave na miru.

- Hariju je privatnost važna. Međutim, očigledno je da im ne smeta da budu fotografisani zajedno. Oboje su ludi jedno za drugim. Prijateljima su rekli da su veoma zaljubljeni. Pošto je glumica, Megan voli pozorište, pa je zato Hari odlučio da je odvede baš tamo - kaže neimenovani izvor tabloida "The Sun".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Najnovije vesti