Nikol Šerzinger protiv abortusa: Mislim da bi sve žene trebalo da rode svoju decu

Nikol Šerzinger protiv abortusa: Mislim da bi sve žene trebalo da rode svoju decu

Autor: | 15/12/2016

0

Pevačica Nikol Šerzinger ima veoma tradicionalne roditelje i religija joj je stvarno važna. Zbog toga se zamalo nije dogodilo da odbije ulogu u rimejku filma "Prljavi ples".

Kada su joj ponudili ulogu Peni, koja odustane od plesnog takmičenja jer je odlučila da ode na abortus, Nikol se dvoumila da li da odbije tu ulogu.

Kako da nosite boju ljubavi: Nikol Šerzinger, dama u crvenom

- Nisam želela da promovišem abortus, pa sam dugo razmišljala da li ću glumiti u filmu. Na kraju sam ipak pristala, a nadam se da su gledaoci nešto naučili iz te priče - rekla je Nikol.

Njen očuh je protestantski biskup, a ona je odgajana kao katolkinja. Nikol je ispričala je i da je njena majka ostala trudna kada joj je bilo 17 godina, i da se porodila u 18. godini.

Ljubav cveta, ali: Nikol otkrila šta je slomilo ove godine

- Nije išla na na abortus jer joj roditelji to nisu dopustili, a iz svega toga sam izašla - ja. Mislim da bi sve žene trebalo da rode svoju decu - kaže pevačica.

Ona je nedavno izjavila da joj je karijera "uništila život" jer još nema supruga ni decu. Ipak, Nikol je u srećenoj vezi sa teniserom Grigorom Dimitrovim od prošlog leta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images