Kajli Minog: Morala sam da se oprostim od majčinstva kada me je pogodio rak

Kajli Minog: Morala sam da se oprostim od majčinstva kada me je pogodio rak

Autor: | 18/12/2016

0

Kajli Minog, koju od milja zovu "džepna Venera", oduvek je bila sasvim iskrena kada su u pitanju želje vezane za zasnivanje porodice.

Ipak, pevačica je iskreno priznala da je, uprkos tome što je uspešno pobedila rak 2006, ponovo primorana da razmotri opcije kada je u pitanju proširivanje porodice.

Može joj se: Kajli se venčava sa 20 godina mlađim Džošuom

U intervjuu za "The Sunday Times", 48-godišnja Australijanka je otkrila da je bila prisiljena da razmotri druge načine roditeljstva koje je ranije uzimala zdravo za gotovo. Rak dojke dijagnostifikovan joj je 2005. godine, kada je imala 37 godina.

Takođe je priznala da je razmišljala o tome kako će joj deca izgledati, ali da je to realnost za koju nije sigurna da li će ikada moći da je shvati.

Dečko Kajli Minog održao lekciju o tome šta znači biti džentlmen

- Kada vas rak pogodi, morate sve to razmotriti. Verujte mi, dogodi vam se u jednom trenutku kad vam neko kaže: "Pa, ima toliko opcija", da počnete da vrištite. Naravno, super je da postoji opcija. Genijalno je da ima opcija! Ali kada se nosite i s drugim stvarima, pa čak i onima koje ste uzimali zdravo za gotovo kao što je majčinstvo i neko ili nešto vam ih oduzme... Da, postoje opcije, ali imam tri nećaka za kojima sam luda i dobro mi ide uloga tetke - kaže Kajli.

- Imaš vizije svog deteta i kako bi ono izgledalo, da li bila devojčica ili dečak? Šta bi mojih osobina imalo to dete u sebi? To je tužno, ali sam se morala s time davno da se suočim - ispričala je pevačica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: kajli minog