Sada i zvanično: Mark Entoni se razvodi od supruge nakon poljupca sa Dženifer Lopez

Sada i zvanično: Mark Entoni se razvodi od supruge nakon poljupca sa Dženifer Lopez

Autor: | 19/12/2016

0

Prošlog meseca kružile su glasine o krahu braka Marka Entonija i manekenke Šenon De Lima, a bivši par je te navode sada i potvrdio. Naime, mediji su se o razvodu raspisali nakon njegovog poljupca s bivšom suprugom Dženifer Lopez na dodeli nagrada Latino Grammy u Las Vegasu.

- Nakon mnogo razmišljanja, zajedno smo odlučili da je naš brak završen. Molimo za privatnost tokom procesa razvoda, a ni jedna strana neće u javnost iznositi detalje - objasnili su Mark i Šenon.

I dalje se vole: Dženifer Lopez i Mark Entoni iznenadili fanove poljupcem na sceni (video)

Na dodeli nagrada Latino Grammy Dženifer je dodelila nagradu Entoniju, a publika je počela da viče "poljubac", nakon čega su se bivši supružnici poljubili i zagrlili.

- Šenon nije više mogla da podnese da joj je muž stalno sa Dženifer Lopez. Snimaju novi album, zajedno nastupaju, imaju dvoje dece, a sad su se i poljubili pred svima - rekao je tada prijatelj manekenke.

Džej Lo i Mark bili su u braku deset godina, a imaju osmogodišnje blizance Maksa i Emu. Nakon razvoda ostali su bliski, a pevačica je bila u dvogodišnjoj vezi sa Kasperom Smartom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages

Najnovije vesti