Princ Hari: Duboko sam zakopao emocije o onome što se desilo mojoj majci

Princ Hari: Duboko sam zakopao emocije o onome što se desilo mojoj majci

Autor: | 21/12/2016

0

Princ Hari se i dalje teško suočava sa gubitkom majke, skoro 20 godina na kon tragične smrti princeze Dajane.

U novom dokumentarnom filmu "Princ Hari u Africi" 32-godišnji princ otvoreno je govorio o tome kako je izgubio majku kada je imao svega 12 godina.

Dirljiv trenutak bliskosti princa Harija i teško bolesnog dečaka

Budući da je čitavu adolescenciju proveo bez nje princ Hari je, kako je priznao, "zakopao" svoja osećanja u vezi sa automobilskom nesrećom u kojoj je 1997. poginula njegova majka.

- Nikada se zapravo nisam suočio s tim šta se zaista dogodilo, tu ima mnogo zakopanih emocija i tokom najvećeg, ogromnog  dela svog života jednostavno nisam želeo da uopšte razmišljam o tome - priznao je Hari, a piše celebuzz.com.

Hari, koji putuje svetom ne bi li pomogao obolelila od HIV-a i AIDS-a, dodao je da mu je taj posao koji njegova majka "nije uspela da završi", a kojim se sada on bavi, pomogao da se izbori sa tugom.

Princ Hari i dalje pati za majkom: Sve što želim je da je učinim ponosnom

- Sada na život gledam drugačije nego ranije. Nekada bih jednostavno zabio glavu u pesak i pustio da se sve oko mene raspadne u paramparčad. Borio sam se protiv sistema i mislio: "Ne želim da budem to što jesam". Moja majka je umrla dok sam bio vrlo, vrlo mlad, i nisam želeo da budem na mestu na kome sam. Međutim, sada imam mnogo energije, i osnažen time što sam dovoljno srećan da budem u poziciji da promenim neke stvari - priča Hari.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti