Stevan Piale: Dva dana posle svadbe sam dobio neočekivani miraz

Stevan Piale 

Stevan Piale otkriva da njegovo prezime potiče iz Italije, gde je i zaprosio suprugu Unu, i da ulogu u novoj seriji doživljava kao miraz, jer ju je dobio dva dana posle svadbe

 

Imate li tremu uoči početka prikazivanja serije  “Igra sudbine” u kojoj tumačite jednu od glavnih uloga?

– Slagao bih kad bih rekao da nemam, mada sam u odnosu na moju ženu prilično miran. (smeh) Mnogo veću tremu imao sam pre nego što nam je produkcija pustila prve tri epizode.

Hoćemo li navijati za Luku Ožegovića?

– Luka je mladić koji je odrastao u siromaštvu i morao je da se bori za sve u životu. Prostodušan je i u sve ulazi čistog srca, mada je s vremenom, pošto je pretrpeo silne nepravde, postao malo ozlojeđen. Verujem da će ljudi u početku navijati za Luku, ali kako serija bude odmicala, javiće se nove okolnosti u kojima se neće baš najbolje snaći. Zamolio bih gledaoce da ne odustaju od njega, čak ni kad bude malo nevaljao.

Da li ste kao gledalac ispratili neku od latino-telenovela koje su emitovane na našim programima?

– Naravno, mislim da smo ih, kad su se pojavile, svi gledali. Sećam se da sam u to vreme bio zaljubljen u Gabrielu Spanić, a zahvaljujući telenovelama i danas pristojno razumem španski jezik. Inače, “Igra sudbine” rađena je prema kolumbijskoj seriji “Nuevo Rico, nuevo pobre”, koju je Žarko Jokanović adaptirao i prilagodio našem podneblju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale) on


Da li je materijalno bogatstvo dovoljno za sreću ili je sreća u onome što se ne može kupiti novcem?

– Gledajte seriju, daće najbolji odgovor.

Od preko sto uloga koje ste sinhronizovali u crtanim filmovima, koja vam je najdraža?

– Obožavam sinhronizaciju kojom se bavim sedam godina. Bilo je stvarno divnih uloga, ali ako bih morao da izdvojim jednu, neka to bude Mikelanđelo iz “Nindža kornjača”.

Koji animirani lik je junak vašeg detinjstva?

– Duško Dugouško. I danas me oduševljava njegova želja da se igra, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazi. Odrastao sam uz “Simpsonove”, a trenutno sam veliki Rikov i Mortijev fan.

U čemu je tajna vašeg dečačkog izgleda?

– Ne znam baš koliko je još dečački, ali verujem da je pored genetike zaslužan da se pomene i Duško Dugouško. Ta večita igra. Gluma te uči da čuvaš dete u sebi i da se igraš kad god možeš, da budeš živ. Mislim da je igra dobar recept za očuvanje mladosti i zdravlja.

Šta se promenilo u vašem životu otkako ste izgovorili sudbonosno „da“?

– Una i ja živimo zajedno neko vreme, suštinski se ništa nije promenilo osim što smo oboje bogatiji za još jednu dobru žurku-svadbu na kojoj smo se sjajno proveli sa porodicom i prijateljima. Mi uživamo, pa uživamo. Dva dana posle svadbe dobio sam glavnu ulogu u seriji “Igra sudbine”, za koju u šali kažem da je stigla u miraz.

Šta je još mladi glumac Stevan Piale, rekao za naš magazin pročitajte u nastavku intervjua na sledećoj strani..

 

Eva ČubrovićAleksandar Krstović/Instagram

Više o temama: