Oglasio se lekarski tim iz Bolonje: Siniša je odlučio da bolest napadne odmah

Trener Bolonje i nekadašnji legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović otpočeo je lečenje u bolnici “Santa Orsola” u Bolonji. Klupski lekar Đani Nani zamolio je još jednom italijansku javnost i medije za maksimalnu diskreciju i uzdržanost oko bilo kakvih prognoza ili komentara u vezi sa leukemijom koju ima naš trener.

– Siniša Mihajlović počinje sa medicinskim tretmanima što pre, još ne znamo tip leukemije i ne možemo da kažemo koliko vremena će trebati za lečenje. Istovremeno, možemo da potvrdimo da će on biti u blizini svog tima i nadamo se da će ubrzo da nastavi sa svojim redovnim aktivnostima – rekao je Nani u kratkom saopštenju, navode Novosti.

Inače, iz Hematološkog instituta “Seranjoli”, u sklopu bolonjske bolnice “Santa Orsola”, naveli su da je bilo neophodno da Siniša Mihajlović otpočne odmah sa agresivnim načinom lečenja koje podrazumeva hemoterapiju i radioterapiju.

– Siniša je odlučio da bolest napadne odmah, kao što je i obećao. Uz njega smo. Forca, Siniša – naveli su još jednom iz fudbalskog kluba Bolonja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bologna FC 1909🔴🔵 (@bolognafc1909_news) дана

hellomagazin.rsguliver/getty, instagram

Više o temama: