Iskra Brajović ponovo pred kamerama: Povratak je vrlo uzbudljiv, igram služavku na dvoru!

Glumica Iskra Brajović se nakon pauze u kojoj se posvetila privatnom životu ponovo vraća pred kamere, uzbuđena jer je pred njom izazov kojem se neizmerno raduje.

Istorijska ljubavna priča ‘Crveni mesec’ smeštena je u vreme balkanskih ratova i austrougarske okupacije Beograda (1909-1915). Snimanje serije je počelo u produkciji televizije Pink, a  Iskra je otkrila šta nas to očekuje u 120 epizoda koje će biti snimljene.

– Pre neki dan je krenulo snimanje, biće i zvanično promocija prve klape za medije. Biće 120 epizoda, snimaće se do 10, 11 meseca. Snima se u studiju u Šimanovcima, koji je senzacionalno napravljen, kao da uđete u drugu dimenziju, uđete u 1912., 1913. Jedan deo će se snimati u dvoru ‘Dunđerski’. Vrlo je ambiciozan projekat, ja sam imala jednu pauzu pa mi je sada povratak veoma uzbudljiv – rekla je Iskra i otkrila kakva je njena uloga:

– Igram služavku Radmilu na dvoru Balmanovih, to je porodica koja iz Beča dolazi u Beograd da živi. Dešavaju se razne spletke, vrlo je zanimljiv lik, još uvek dosta stvari ne znam, sve po malo saznajem. Gospodin Majetić i dalje to kreira, imamo možda nekih 30 epizoda finaliziranih, a ostalo kako ga uhvatimo, pa ga pitamo za naš lik.

Iskra je otkrila da se svi glumci koji su angažovani na ovom projektu slažu u jednom – ovo je nešto potpuno drugačije:

– Svi glumci imaju utisak da je ovo nešto sa čim se nismo susretali. Kombinacija ljubavne priče smeštene u epohu sa konkretnim, tačnim istorijskim ličnostima koje se pojavljuju jer je to period kada se zahuktava rat. Jako je interesantno i nama za igru, a verujem da će biti i gledaocima – zaključila je glumica.

hellomagazin.rsPinkMirko Tabašević

Više o temama: