Dejana Živković: Međusobno poštovanje je najvažnije i ključ je svake dobre veze

Dejana Živković: Međusobno poštovanje je najvažnije i ključ je svake dobre veze

Autor: | 06/01/2015

0

Atraktivna Beograđanka, koja je javnosti postala poznata tokom takmičenja "Prvi srpski top-model", Dejana Živković odnedavno je u ulozi voditeljke emisije "Bulevar delikates" na televiziji "B92". Ova dvadesetdvogodišnjakinja na naslovnice tabloida dospela je kada je otpočela vezu sa golmanom Vladimirom Stojkovćem, a potom i osvedočenim srcelomcem Vladom Mandićem. Posle burnih romansi, uplovila je u mirnu luku sa sadašnjim izabranikom Jovanom Vukotićem. Osnivanje porodice smatra primarnim životnim ciljem, ali prvo želi da se ostvari na profesionalnom planu. Na početku razgovora za "Hello!" Dejana govori kako se snašla u emisiji "Bulevar delikates".
- Vrlo sam zadovoljna svojim radom za sada. Trudim se da mi svaka emisija bude bolja od prethodne, da budem interesantnija, opuštenija, šarmantnija i da pridobijem više simpatija gledalaca, sve s ciljem da povećam gledanost ove emisije.

Kakvi su prvi komentari na vas kao domaćicu "Bulevara delikates"?

- Dobila sam samo pozitivne kritike i želim da tako ostane. Vrlo sam ponosna, radim sa divnim ljudima od kojih mogu dosta da naučim. Želela sam da se pored manekenstva bavim i voditeljskim poslom, tako da sam presrećna što mi se želja ostvarila upravo na televiziji "B92".

Da li vam je neko od poznatih ličnosti do sada zamerio na nekoj šali, kao što se dogodilo nekim vašim kolegama?
- Niko mi do sada ništa nije zamerio, što me mnogo raduje, jer to nije namera ni cilj ove emisije. U suštini u emisiji se prikazuje stvarnost onakva kakva jeste, duhovito, i bez zlih namera.

Kako uspevate da uskladite voditeljski posao sa vašim primarnim zanimanjem top-modela?
- Manekenstvo mi je na prvom mestu. U Srbiji, osim emisije nemam redovna manekenska angažovanja, tako da imam vremena i za modeling i za voditeljstvo. Za sada uživam u vođenju emisije, a dobrom organizacijom uspevam da sve postignem.

Otvoreno govorite o vašem emotivnom partneru. Kako održavate vezu, s obzirom na to da on trenutno nije na slobodi?

- Nažalost, što se tiče njegove slobode ništa ne može da se uradi, osim da se čeka u nadi da će se sve brzo okončati. Redovno se čujemo, najvažnije je da možemo da računamo jedno na drugo, makar i u ovim uslovima. Za nekoliko meseci biće na slobodi.

Čime vas je vaš osvojio?
- Svako ima svoje male tajne koje ponekad uspeju da dopru do našeg srca.

Kakvi ste kada ste zaljubljeni i šta vam je najvažnije u odnosu sa partnerom?

- Međusobno poštovanje je najvažnije i ključ je svake dobre veze. Sve ostalo je magija.

Maštate li da se ostvarite u ulozi majke i supruge?
- To je nešto najlepše na svetu. Za mene je porodica uvek na prvom mestu. Imam divne roditelje koji su i posle toliko godina braka zaljubljeni jedno u drugo i ta harmonija je nešto što čuva moju porodicu i odražava se na okolinu. Taj model braka i porodice je nešto što me privlači i čemu se nadam, ali ne u ovom trenutku. Prvo želim da se dokažem na poslovnom planu.

Bili ste u vezi sa Vladom Mandićem i Vladimirom Stojkovićem. Koliko vam je to što ste poznate ličnosti otežavalo da održite vezu na duge staze?
- To za mene nisu bile tako ozbiljne veze koliko se o njima pisalo. Obojici želim puno sreće i uspeha u životu.

Koliko su vam smetali određeni medijski napisi o vama i da li ste vremenom oguglali na njih?

- Naravno da mi je sve smetalo, u početku. Slagala bih kad bih rekla da mi sada uopšte ne smeta, ali s vremenom sam navikla i na to. Trudim se da ne pridajem značaj onome što se objavi, to je cena popularnosti, i to tako i prihvatam.

Kako održavate liniju?
- Trudim se da vodim što zdraviji život. Treniram pet puta nedeljno i vodim računa o ishrani. Bavila sam se atletikom od svoje sedme godine, tako da sport igra važnu ulogu u mom životu. Sada imam ličnog trenera koji tačno zna koje vežbe su potrebne za održavanje moje linije.

Koliko vremena posvećujete izgledu, s obzirom na to da ste u javnosti uvek doterani?
- Trudim se da uvek izgledam pristojno. Nekada umem satima da stojim pred ogledalom i da se doterujem, a nekad obučem prvo što mi se nađe pod rukom i izađem iz stana. Sve zavisi od raspoloženja, kao i od same prilike.

Da li vam je važno da vaša garderoba bude firmirana ili ne robujete markama?

- Ne, moja garderoba nije firmirana.Volim da izgledam lepo, ali to ne znači da je lepo samo ono što je firmirano. Obožavam šoping, imam mnogo garderobe, ali mi cena ni marka ne igraju veliku ulogu. Dobar sat, torba i naočare su jedino o čemu uvek vodim računa.

Jeste li samokritični kada je reč o vašem izgledu?
- Veoma sam samokritična, skoro da nikad u potpunosti nisam zadovoljna svojim izgledom. Nastojim da neprestano radim na sebi, da treniram što više mogu, da izgrađujem celokupnu svoju ličnost. Sama sebi sam postavila određeni cilj i idem ka njemu. Uvek verujem da mogu više i bolje.

Da li ste na sebi primenili neku estetsku korekciju i kakvo je vaše mišljenje o tome?
- Sve na meni je dar majke prirode. Kroz modeling i svakodnevno šminkanje majstora iz celog sveta naučila sam i nekoliko trikova. Jedan od njih je korišćenje olovke za usne i sjaja, kojima se postižu pune usne. Što se tiče grudi, tu su dobro poznati "push up" grudnjaci koji su neizostavni za svaku damu. Podržavam estetsku hirurgiju, živimo u 21. veku i sve to je danas normalno. Ukoliko žena želi da izgleda lepše i bolje, nema razloga da ne poradi na sebi, naravno, ako je sve to u granicama lepog i bez preterivanja.

Sumirate li utiske iz prethodne godine i postavljate li sebi nove ciljeve?
- Radujem se Novoj godini. Želim da mi svaka godina bude bolja od prošle, da mi porodica bude zdrava i srećna i da budem zadovoljna sobom.

Intervju: Zvezdana Milovanović, Life Content
Foto: Boško Karanović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti