Ekskluzivni intervju i fotografije: Srđan Predojević otkriva detalje romantičnog venčanja u Parizu

Ekskluzivni intervju i fotografije: Srđan Predojević otkriva detalje romantičnog venčanja u Parizu

Autor: | 11/01/2015

0


Voditelj i urednik „Jutarnjeg programa“ na televiziji „Pink“ Srđan Predojević na kraju 2014. odlučio se na jedan od najvažnijih koraka u životu, izgovorivši sudbonosno „da“ svojoj dugogodišnjoj emotivnoj partnerki, beogradskoj pravnici Mirjani Lazarević. U društvu njihove dece, petogodišnjeg Stefana i trogodišnje Sofije, kao i venčanih kumova, budući mladenci otputovali su u Pariz. Tamo su se na intimnoj svadbenoj ceremoniji jedno drugom zakleli na večnu ljubav pred Bogom, a u ambasadi Srbije obavili su građansko venčanje. Četvoročlana porodica Predojević će sedmodnevni boravak u „gradu svetlosti“ i ljubavi pamtiti kao bajkovito iskustvo, ispunjeno radošću i porodičnim slavljem, koje je upotpunilo uživanje u obilascima istorijskih znamenitosti i turističkim atrakcijama.
Ekskluzivno za magazin „Hello!“ četrdesettrogodišnji voditelj otkriva detalje bajkovitog putovanja sa najmilijima u jednu od najlepših svetskih metropola i grad koji je sinonim za romantiku.

Posle šest godina zajedničkog života odlučili ste da ozvaničite vezu sa Mirjanom. Zbog čega ste toliko čekali?
- Mirjana i ja smo relativno kasno dobili prvo dete, a kada postanete roditelj, to vam automatski postaje prioritet i sve ostalo pada u drugi plan. Svu pažnju smo usmerili na odgajanje i odrastanje naše dece, ali sada kada su malo porasli, njihovi mama i tata dobili su jedan slobodan dan, u kome su opet oni bili najvažniji, ali naši mališani uživali su u svemu što se dešavalo.

Da li je Pariz bio vaša ili Mirjanina ideja i da li je sve proteklo onako kako ste planirali?

- Ideja je bila moja, zato što je za mene Pariz najlepši grad na svetu. Želeo sam da to bude iznenađenje za moju suprugu pa sam sve radio u najvećoj tajnosti...

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina „Hello!“ koji je u prodaji od 12. januara 2015. godine!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin